reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Tycia zauważyłam nowy suwaczek:tak: gratuluje już pozbycia się 3 kg od kiedy zaczęłaś dietę od niedawna czy ja nie zauważyłam wcześniej :confused:

bo też chce a nawet muszę zacząć ale nie mam silnej woli :-(

reklama
a ja się nie mogę wziąć za siebie :zawstydzona/y:
a powinnam - po skończeniu karmienia (czyli w ciągu 3 miesięcy) przybyło mi 7kg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wielkie gratulacje dla wszystkich osiągajacych sukcesy dietowe:-)
U mnie 1 kg w dół, zapewne dzieki nowej pracy.

Dzieki.
Wzielam sie za diete,bo wlasnie skonczylam karmienie i nie moge sie tym dluzej zaslaniac;-):sorry2:.Odchudzam sie od ponad 2 tygodni...dopiero:dry:.
Wisnia,a Ty jestes szczupluka przeciez...

Gratki TYCIA! Zdradź ekspertko, jaką metodę stosujesz? ;-)
Ja ciągle nie mogę się zmobilizować :no: Nie wiem ile ważę, ale obwody te same od kilku m-cy, więc przynajmniej wiem, że nie tyję.....

reklama
Do góry