reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Odchudzamy się

reklama
Miśka właśnie zauwazyłam na innym watku Twoj suwaczek , wiec szybko przeskoczyłam tutaj zeby Ci pogratulować! Zasuwasz jak torpeda!:-D:-)

Dzięki dziewczyny, ale myślę, że do Nowego Roku nie dam rady:no:Te 5 kg poszło w ciągu miesiąca, a pewnie z pozostałą piatką, nie będzie tak różowo. No, ale poddawać się nie zamierzam, na razie jest dobrze, z głodu nie umieram, a jak prawie to wcinam owoce i piję herbatkę:-D

chciałabym mieć tak silną wole jak ty Miśka jesli chodzi o odchudzanie:tak:ja nie umiem sobe odmowic slodyczy :zawstydzona/y:i wogole jedzenia uwielbiam jesc :sorry2:

Miśka, wielkie gratulacja, normalnie szalejszesz na tej wadze :tak::-)

chciałabym mieć tak silną wole jak ty Miśka jesli chodzi o odchudzanie:tak:ja nie umiem sobe odmowic slodyczy :zawstydzona/y:i wogole jedzenia uwielbiam jesc :sorry2:

niestety mam tak samo, wogóle nie umiem się zdyscyplinować, koszmar :-:)baffled:

a ja wczoraj w pracy dostałam 7 kartonów batoników studencki ikar i adaś :zawstydzona/y:i jak tu się odchudzać :wściekła/y:;-) ale wszystkie wydałam żeby nie kusiło :no: zjadłam 2:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry