reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
irtasia27: ja się nie znam ale są do tego dobre kalkulatorki obliczające Body Mass Index, np na stronie DIETA (po prawej stronie na dole) i tam Ci napisali że:

Przeciętna waga dla kobiety w wieku 28 lat przy wzroście 156 cm:
54 - 56 kg
+/- 5 kg
(zależne od budowy ciała)
chudy.gif

Masz niedowagę ok. 1 kg! [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]BMI: [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]19,72[/FONT]

Joasiek to oni sa jacys ijao ,bo ja mam dupe jak szafa 3-drzwiowa i uda tez (pozostalosci ciazowe i jedzenie po 2 czekolady na dzien:zawstydzona/y: no ale co jak smakuje to jem)

Joasiek przeciez widze ze ladna z ciebie dziewczyna :tak: a ja np. do dzisiaj niewchodze w swoje spodnie z przed ciazy ale mam to gdzies:tak:

Ja też w żadne nie wchodzę, spodnie ani spódnice :no: Miałabym to może gdzieś jakbym siedziała w domu, ale za 2 miesiące pora wrócić do pracy, nie pójdę przecież w dresie :-p albo trzeba zrzucić sadełko, albo wydać majątek na nowe ciuchy... wolałabym jednak to pierwsze :happy2:

Niestety ja tez musze dziennie wychodzic po dzieci do przedszkola i to 2 razy po godzinie a i tak to nic nie daje:crazy:

'A co do spudnic to tez w nie nie wchodze bo poprostu ich nieposiadam juz od paru lat (zle sie w nich czuje) a widocznie tak zle z toba niema jak chodzisz w spudnicach:tak::-p

reklama
'A co do spudnic to tez w nie nie wchodze bo poprostu ich nieposiadam juz od paru lat (zle sie w nich czuje) a widocznie tak zle z toba niema jak chodzisz w spudnicach:tak::-p

spódnica ...a kysz.... a kysz :-D ja gdzieś od 8 lat nie założyłam spódniczki, jak byłam nastolatką to miniówy nosiłam :tak:a potem zmieniłam styl na sportowy a teraz to lubię i na sportowo i elegancko się ubrać ale spódnicy nigdy w życiu nie założę :-D

Do góry