reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no to od dziś zaczynam zrzucac nadmiary po tych 2 tygodniach, nawet nie wiem ile dokładnie mi przybyło, ale widze, że boczki mi urosłyna wage narazie wole nie wchodzić...
no to od dziś zaczynam zrzucac nadmiary po tych 2 tygodniach, nawet nie wiem ile dokładnie mi przybyło, ale widze, że boczki mi urosłyna wage narazie wole nie wchodzić...
Powodzenia
Ja wczoraj weszłam na wagę i - 1kg mniej, chociaż się nie odchudzam. Ale na początku ciąży ponoć to normalne
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
no ja od poniedziałku jeżdżę na rowerku, który przyniósł mi Mikołaj ;-)
ale narazie ani kg mniej..mimo 40 min męczarni...eah
Powodzenia Dziewczyny Dacie radę i to z bardzo dobrym wynikiem;-)
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
A ja ostatnio +1kg, czyli w sumie -3kg Mam straszny apetyt teraz przed kolejną @, wręcz burczy mi w brzuchu. Zawsze miałam apetyt w tym czasie, ale teraz to masakra jakaś, może dlatego, że karmię też piersią jeszcze całkiem sporo, no nie wiem:-( Muszę zacząć ćwiczyć, tylko coś kiepski ten mój zapał do tego Mam nadzieję, że coś się we mnie ruszy i ruszę dalej, bo ostatnio nie jest najlepiej
agusia9915
Matka wariatka
Ja ostatnio stanęłam na wagę przed @ i to był błąd...deprecha;-) znów na + ...ale miałam okazje zaszaleć na wadze jakiś czas potem i jednak..... nie przytyło mi się ...zapewne woda ale aż 4kg
muszę zacząć więcej ćwiczyć bo skóra wisi
wbiłam się w 32G;-) z czego jestem dumna ..leży idealnie a raczej leża ;-)
teraz mam zamiar kupić sobie jakieś biodrówki ...ale nie wiem czy wejda już
muszę zacząć więcej ćwiczyć bo skóra wisi
wbiłam się w 32G;-) z czego jestem dumna ..leży idealnie a raczej leża ;-)
teraz mam zamiar kupić sobie jakieś biodrówki ...ale nie wiem czy wejda już
Cześć dziewczyny. Mam pytanko. Która z was odchudza lub odchudzała się jednocześnie karmiąc malucha piersią? Potrzebuję wsparcia i potwierdzenia, że jest to możliwe, bo jak mi nie da ktoś kopa to nigdy się nie nie zmotywuję.
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
no ja jeszcze po świetach mam 1kg na plusie... czyli w sumie do końca planu jeszcze 3 kg..oj cos mi cięzko idzie na koncówce....:-zawstydzona/y: wszystko przez te czekoladki Lindt co na świeta dostalismy jakos tej firmie nie potrafie sie oprzeć
bea 999 ja karmiąc piersia byłam na przymusowej diecie , bo maluch alergikiem jest i nie jadłam ani słodyczy zadnych, ani serów, ani nic mlecznego, jajek i wtedy schudłam idelanie bez wysiłku gorzej było, jak malucha odstawiłam od piersi i zaczełam jesc normalnie no ale jak widac karmiąc malucha mozna schudnąc więc do roboty!!!;-)
bea 999 ja karmiąc piersia byłam na przymusowej diecie , bo maluch alergikiem jest i nie jadłam ani słodyczy zadnych, ani serów, ani nic mlecznego, jajek i wtedy schudłam idelanie bez wysiłku gorzej było, jak malucha odstawiłam od piersi i zaczełam jesc normalnie no ale jak widac karmiąc malucha mozna schudnąc więc do roboty!!!;-)
Podziel się: