reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
W życiu w to nie uwierzę! Będę musiała poddać Cię analizie osobiscie :-p

To oznajmiam że mój jest gorszy:-p I ze wyglądam jak kobieta w ciazy co nie omieszkał powiedziec nawet mój szef:wściekła/y:

Tankini dla mnie niestety to za mało. Ja bym musiała mieć coś w tym stylu

Zobacz załącznik 351974
hehe dobre :D

ja dzis mile zaskoczona waga jetsem, o 1100g na - :D bardzo miło, nie powiem

chyba nic z tego nie będzie :( dziisiaj już zjadłam loda i pól kotleta mielonego, a miałam tylko sprawdzić cczy dobre :((
nie wiem, może przejde na 3/3? 4 dni wytrzymalam a dzisiaj oo. Dla mnie to najlepiej by bylo 5/2 ja na Pmoge od pn-pt a w weekendy chociiaż warzywa a najlepiej to wszystko. Kurcze zimą to latwiej bylo, a teraz a to lody a to grill
co do wagi to wczoraj -400, dziś -100 już tylko ale w sumie lądnie, bo w tym tygodniu 1700g

kilolek bardzo ladnie ;) 1.700 w jeden tydzien to duzo;) i nie pisz ze nic z teo nie bedzie bo idzie Ci super a ja bardzo dobrze wiem jak to jest z tym probowaniem :/
chociaz ja sobie dzisiaj zrobilam P ;) mialy byc jutro ale jakos dzisiaj wstalam i stiwerdzilam, ze beda proteinki :)

Ło matko.. chytba mnie coś ominęło ;)
Ja już jestem niby na fazie 4, ale ... ostatni tydzień to ogólnie szaleństwo jedzeniowe, dietka niby w kąt, a waga zwariowała... , bo .. ruchu to ja miałam aż nadto i 49,9 kg, bez proteinowego czwartku.
Kikolek - gratki :))
Lotka - to choć tyle dobrego, że jednak spada ;) ta waga
Dziunka - taki strój super sprawa :)) ;)
Znikam na inne wątki.

u mnie wczoraj byly P ale dzisiaj tez :) cos mi dziwnie boczki urosly hehe:p
anawawka 49kg?? O jaaa, kiedy ja tyle wazylam?! ;) juz nie pamietam;)
Znikniesz nam niedlugo

reklama
Polaa - nie zniknę ;-) to wina ruchu przy moich kobitkach i to prawie całodniowego :-D:-D ( niby dziadkowie byli, ale .. dziadek przed operacją, a babcia też niezbyt dobrze się czuła ); koleżanka, która nas spotkała na placyku zabaw w sobotę stwierdziła, że ma b. spokojne dzieci, a moje ciągle gdzieś krążyły.

Do góry