reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Lotka tak jak pisała MAMA byłysmy 5/5. Napisz co jadłas w czasie uderzeniówki. Moze było czegos za duzo , albo za mało- poprawimy :) ale tez tak jak pisałas po stosowaniu innej diety małokalorycznej efekt poczatkowy moze byc mniej spektakularny

Lotka tak jak pisała MAMA byłysmy 5/5. Napisz co jadłas w czasie uderzeniówki. Moze było czegos za duzo , albo za mało- poprawimy :) ale tez tak jak pisałas po stosowaniu innej diety małokalorycznej efekt poczatkowy moze byc mniej spektakularny

chyba mi sie teraz wydaje ze moze za malo fileta, znaczy miesa. sniadanie - tosty z serkiem wiejskim, potem jak lapalam gloda, znaczy okolo drugiego sniadania to z polowe serka znow(co zostal z rana) na obiad cos z kurczaka(w jeden dzien "kurczak po indyjsku" potem kurczak obsmazony w przyprawach i zalany "dipem" jogurtowo-czosnkowym, raz byla ryba zapieczona w sosie jajeczno-jogurtowym, dzis jeszcze nie wiem co upichce. na kolacje jadlam zazwyczaj tunczyka z serem wiejskim, raz tylko jadlam jajka nadziewane watrobka(wszystkie przepisy biore z jednego forum dukanowcow. deserow nie robie, bo w sumie nie przepadam heh ale odkrylam ze jak mnie "bierze na czekoladke" - bo ja maniak czekolad, to biore do ust troche slodzika - jak reka odjal hehehehe

Mama - nie wszystkie , ja byłam na trybie 1/1 i u mnie to dawało rezultaty.;-)
Lotka - wędlinki, wędlinki jeszcze do tego i powinno spadać.

No wlasnie....... u nas w sklepach mamy ochydne, nie da sie tego przelknac ;( a macie moze jakis dobry przepis zeby samej zrobic jakas fajna wedlinke dukanowa?

Lotka pewnie pozstaje upiec piers z kurczaka jako wedline , bo nie mam pomysłu. Ja kupowałam pakowane z Morlin
u mnie waga równo 69 :) super wynik przed swietami :p

martolinka super wynik:tak:
anawawka we wtorek bedzie tyle samo;-);-)

a ja sie nie waze od dzisiaj az do wtorku heh:-D
ale jestem z siebie dumna bo dzisiaj malo co zjadlam:tak:
zobaczymy jak bedzie jutro i pojutrze:-)

reklama
anawawka tez sie zastanawiam co bedzie we wtorek :p pewnie przerzuce sobie na wtorek dzień P , bo nie dam rady na samych proteinach w swieto :)
Polaa ja niestety sie uzalezniłam od wazenie. Jak rano zapomne i sie ubiore , a przypomne sobie , ze jeszcze sie nie wazyłam to jestem w stanie sie do naguska rozebrac :p

Do góry