reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

od którego tygodnia progesteron

Na ostatnią chwilę zmieniłam lekarza, bo 4 na 5 wizyt u tamtej była przełożona, odwołana, przesunięta. Pół nocy nie spalam a rano dostaje sms, że Pani Doktor sie zle czuje i miarka się przebrała. Na szybko znalazłam na znanymlekarzu kto ma termin na juz i jestem zadowolona. Wszystko ok, jest już serduszko. Mam na wczoraj zrobic toxo, różyczkę i cytomegalie bo niby powinnam juz to dawno mieć. Mam spora torbiel na jajniku do obserwacji. Wyszly 4 dni różnicy między ost miesiączka a usg dlatego za 2 tygodnie mam przyjść sprawdzić czy dobrze się rozwija. Progesteron ladny więc nic nie włączamy, ale mam powtórzyć czy rośnie

Dziękuję za pamięć 😊

reklama
To nie jest żaden znak... To wciąż bardzo dobry progesteron. On się wydziela skokowo, więc to nie tak, że on ma rosnąćl.

reklama
Do góry