reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Niech się inni męczą aTy będziesz odpoczywać.
Ale zjechałyśmy z tematu...
Ale zjechałyśmy z tematu...
Katka
Użyszkodnik ;)
Cze,
poniewaz mnie ten temat równiez interesuje, postanowiłam sobie poczytać.
Nie chce Słowiczku/Blaszako sie wtrącac w rozmowę, bo może temat zakończony... , i nie chcę równiez starszyć, ale wiecie jakie kiedyś widziałam zdjęcie....:
dziecko ok. 2 lat, trzyma pisaki i stoi obok łóżeczka, w którym leżało może 6 -miesięczne dziecko z porysowaną buzią,....mhm...wyglądało jak pisanka... ;D
Pozdrawiam, będzie dobrze
poniewaz mnie ten temat równiez interesuje, postanowiłam sobie poczytać.
Nie chce Słowiczku/Blaszako sie wtrącac w rozmowę, bo może temat zakończony... , i nie chcę równiez starszyć, ale wiecie jakie kiedyś widziałam zdjęcie....:
dziecko ok. 2 lat, trzyma pisaki i stoi obok łóżeczka, w którym leżało może 6 -miesięczne dziecko z porysowaną buzią,....mhm...wyglądało jak pisanka... ;D
Pozdrawiam, będzie dobrze
słowiczek
mama pisklaczków
Blaszako, ja też mam taką nadzieję....
Mama-Agnieszka pisze:Mamuski kochane.Bardzo mi zależy na Waszych oipniach w jakim wieku można dziecko przygotowywać do spania na"dorosłym łóżku" w SWOIM pokoju i jak to ma wyglądać. Chodzi mi głównie o to żeby nie spała juz w naszej sypialni tylko u siebie.Będę wdzięczna za wszytkie wskazówki jak Wy to robiyście.
Wojtek ma 20 mcy i najczęsciej juz spi sam w swoim pokoju
reklama
Mama-Agnieszka
Zaangażowana w BB
Witam.Muszę się pochwalić że 3 pierwsze noce mamy już za sobą.Sandra od soboty śpi w swoim pokoju(oczywiście mąż aż do zaśnięcia musi z nią leżeć).Przez ten czas tylko raz w nocy mnie zawołała i powiedziała"mamusiu uspij mnie jeście laz,a potem mozes iść się psytulić do taty
Podziel się: