reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Od kiedy uczyc spać samej w pokoju?

No przede mną też :( od września chce ja dać do przedszkola mamnadzieje że po tygodniu nie bedzie mi kazala przedszkolanką ja z tamtąd zabrać :)

reklama
Cze,
poniewaz mnie ten temat równiez interesuje, postanowiłam sobie poczytać.
Nie chce Słowiczku/Blaszako sie wtrącac w rozmowę, bo może temat zakończony... :), i nie chcę równiez starszyć, ale wiecie jakie kiedyś widziałam zdjęcie....:
dziecko ok. 2 lat, trzyma pisaki i stoi obok łóżeczka, w którym leżało może 6 -miesięczne dziecko z porysowaną buzią,....mhm...wyglądało jak pisanka... ;D
Pozdrawiam, będzie dobrze

Mnie to tam rybka :) ale słowiczek to sie moze załamać :) heheh no chyba że Gabi nie bedzie brutalna wobec rodzeństwa :)

Mama-Agnieszka pisze:
Mamuski kochane.Bardzo mi zależy na Waszych oipniach w jakim wieku można dziecko przygotowywać do spania na"dorosłym łóżku" w SWOIM pokoju i jak to ma wyglądać. Chodzi mi głównie o to żeby nie spała juz w naszej sypialni tylko u siebie.Będę wdzięczna za wszytkie wskazówki jak Wy to robiyście.

Wojtek ma 20 mcy i najczęsciej juz spi sam w swoim pokoju

reklama
Witam.Muszę się pochwalić że 3 pierwsze noce mamy już za sobą.Sandra od soboty śpi w swoim pokoju(oczywiście mąż aż do zaśnięcia musi z nią leżeć).Przez ten czas tylko raz w nocy mnie zawołała i powiedziała"mamusiu uspij mnie jeście laz,a potem mozes iść się psytulić do taty:)

Do góry