Ja też mam alergie na te wszystkie ustrojstwa. Dobrze, że sobie poradzi! Swoja droga jestem ciekawa czy poradze sobie z wymiana filtra sama? czy do serwisu trzeba oddac?Wydaje mi się, że taki oczyszczacz dałby sobie z nimi radę, skoro z kurzem daje
reklama
Hmm nie no chyba nie trzeba przy wymianie filtrów oddawać sprzętu do serwisu. Jak sobie wybierzesz łatwy w obsłudze to nie powinno być problemu. Ale jeśli potrzebujesz fachowych porad związanych z tym jaki wybrać, na co zwrócić uwagę zajrzyj na oddychajswobodnie.pl tam znajdziesz wszystkie niezbędne informacje.
aspekt
Fanka BB :)
A jak z głośnością Twojego Sharpa na najniższych obrotach? Ja już mam doświadczenia z 3 modelami planuje kupić następny.Tak zobaczyłam temat i stwierdziłam, że coś od siebie napiszę Mam w domu dwie córeczki, które są alergikami. Mam oczyszczacz powietrza z sharpa - jak chce ktoś, to zdjęcie podeślę z domu. Ja mam oczyszczacz powietrza z nawilżaczem. Musiała u mnie byc ta druga funkcja ze względu na to, ze zimą mam masakrycznie suche powietrze. Bez niego zimą to jest tragedia, bo człowiek budził się z zaschniętym i bolącym gardłem.
ZielonaMamma
Też mam z sharpa. Nawet 2, bo mieszkanie małe, ale takie z zakamarkami i jeden nie dawał rady. Jest chichutki. I przestałam odczuwać objawy alergii, a mam na roztocza.
aspekt
wrzucilabys nazwę modelu?Też mam z sharpa. Nawet 2, bo mieszkanie małe, ale takie z zakamarkami i jeden nie dawał rady. Jest chichutki. I przestałam odczuwać objawy alergii, a mam na roztocza.
ZielonaMamma
reklama
aspekt
boneco p500, cena około 2000, ale filtry ponad 400 rocznie.Mówisz koszmarnie drogi ? A z czego masz jesli można zapytać ?
reklama