reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

alergia na kurz i roztocza a dom /// preparat ALERGOFF

Zgadzam się z Tobą. Jeżeli chcemy wyczyścić tapicerkę z kurzu i roztoczy (mamy w domu alergika), to zamawiamy usługi czyszczenia parowego, płacimy 100zł i jest spokój. Nie uśmiecha mi się płacić 10 tysięcy złotych za profesjonalne urządzenie, bo:
- po pierwsze nie miałbym gdzie tego trzymać, ponieważ mieszkam w bloku
- po drugie szkoda mi wydać tyle kasy

A co do Roco-Clean, to możesz podać ich stawki i zakres usług? Będę wdzięczny.

reklama
Oczywiście badania to podstawa. Trzeba być pod opieką lekarza, a alergia na kurz nie jest tak błaha wcale. Ja, poza badaniami, staram się utrzymywać czystość w domu i co pewien czas robię ozonowanie, przyjeżdża firma - teraz jest to Airozone, już sprawdzona - i robią swoje. CHyba to najlepszy sposób, żeby oczyścić powietrze w domu z kurzu itd.

Do góry