reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

oczyszczacz powietrza

reklama
Niestety nie pomaga mojej małej. Dlatego zastanawiam się nad oczyszczaczem. Większość urządzeń jest bardzo droga, a większość tak brzydka, że od razu się odechciewa. To jedyne nie straszy wyglądem i ceną. Na francuskiej stronie jest jeszcze droższe...

Niestety nie pomaga mojej małej. Dlatego zastanawiam się nad oczyszczaczem. Większość urządzeń jest bardzo droga, a większość tak brzydka, że od razu się odechciewa. To jedyne nie straszy wyglądem i ceną. Na francuskiej stronie jest jeszcze droższe...
a co zalecał lekarz?

Ja podeszłam do sprawy metodycznie i załatwiłam kilka problemów w za jednym zamachem. Kiedy kupiliśmy dom zainstalowaliśmy wentylację InVENTer. W każdym pomieszczeniu jest w ścianie takie małe urządzenie, które wyprowadza z mieszkania nadmiar kurzu, roztocza, wilgoć to wszystko wpada na specjalny akumulator, który ładuje się wysysanym ciepłym powietrzem, a potem nawiewa czyste powietrze i oddaje to ciepło. W lecie działa odwrotnie, tzn, schładza powietrze i je filtruje. Dzięki temu mamy spore oszczędności na zużyciu gazu, którym ogrzewamy dom.

Ja podeszłam do sprawy metodycznie i załatwiłam kilka problemów w za jednym zamachem. Kiedy kupiliśmy dom zainstalowaliśmy wentylację InVENTer. W każdym pomieszczeniu jest w ścianie takie małe urządzenie, które wyprowadza z mieszkania nadmiar kurzu, roztocza, wilgoć to wszystko wpada na specjalny akumulator, który ładuje się wysysanym ciepłym powietrzem, a potem nawiewa czyste powietrze i oddaje to ciepło. W lecie działa odwrotnie, tzn, schładza powietrze i je filtruje. Dzięki temu mamy spore oszczędności na zużyciu gazu, którym ogrzewamy dom.
Ciekawe, radykalne rozwiązanie. Ale to pewnie trzeba budować dom, zeby je móc zainstalować?

quote_icon.png
Napisał magdaj
Ciekawe, radykalne rozwiązanie. Ale to pewnie trzeba budować dom, zeby je móc zainstalować?
No właśnie nie. Żeby to zainstalować, wystarczy wybić niewielką dziurę w ścianie zewnętrznej z pomieszczenia na dwór. Nawet w domach wielorodzinnych i komunalnych można na to uzyskać zgodę.

Ostatnia edycja:
reklama
mam nadzieję, że ci sie spodoba, bo system jest łatwy, wygodny, cichy, energooszczędny.

Ostatnia edycja:
Do góry