reklama
Witam,
Szukałam oczyszczacza powietrza do domu w niezbyt wygórowanej cenie. Sharp jednak trochę kosztuje, a ja potrzebuję do małego mieszkania. Znalazłam coś takiego: Buldair - oczyszczacz powietrza z funkcją dyfuzora olejków cena 215.00 PLN Podoba mi się funkcja dyfuzora olejków. Czy ktoś miał okazję widzieć takie urządzenie? Sprawdza się?
Szukałam oczyszczacza powietrza do domu w niezbyt wygórowanej cenie. Sharp jednak trochę kosztuje, a ja potrzebuję do małego mieszkania. Znalazłam coś takiego: Buldair - oczyszczacz powietrza z funkcją dyfuzora olejków cena 215.00 PLN Podoba mi się funkcja dyfuzora olejków. Czy ktoś miał okazję widzieć takie urządzenie? Sprawdza się?
a co zalecał lekarz?Niestety nie pomaga mojej małej. Dlatego zastanawiam się nad oczyszczaczem. Większość urządzeń jest bardzo droga, a większość tak brzydka, że od razu się odechciewa. To jedyne nie straszy wyglądem i ceną. Na francuskiej stronie jest jeszcze droższe...
lulka97
Aktywna w BB
Ja podeszłam do sprawy metodycznie i załatwiłam kilka problemów w za jednym zamachem. Kiedy kupiliśmy dom zainstalowaliśmy wentylację InVENTer. W każdym pomieszczeniu jest w ścianie takie małe urządzenie, które wyprowadza z mieszkania nadmiar kurzu, roztocza, wilgoć to wszystko wpada na specjalny akumulator, który ładuje się wysysanym ciepłym powietrzem, a potem nawiewa czyste powietrze i oddaje to ciepło. W lecie działa odwrotnie, tzn, schładza powietrze i je filtruje. Dzięki temu mamy spore oszczędności na zużyciu gazu, którym ogrzewamy dom.
Ciekawe, radykalne rozwiązanie. Ale to pewnie trzeba budować dom, zeby je móc zainstalować?Ja podeszłam do sprawy metodycznie i załatwiłam kilka problemów w za jednym zamachem. Kiedy kupiliśmy dom zainstalowaliśmy wentylację InVENTer. W każdym pomieszczeniu jest w ścianie takie małe urządzenie, które wyprowadza z mieszkania nadmiar kurzu, roztocza, wilgoć to wszystko wpada na specjalny akumulator, który ładuje się wysysanym ciepłym powietrzem, a potem nawiewa czyste powietrze i oddaje to ciepło. W lecie działa odwrotnie, tzn, schładza powietrze i je filtruje. Dzięki temu mamy spore oszczędności na zużyciu gazu, którym ogrzewamy dom.
lulka97
Aktywna w BB
Ostatnia edycja:
reklama