Anonim2021
Zaciekawiona BB
Dziękuję, właśnie dostałam skierowanie na dodatkowe badania pomimo tego ze nie zalecają badan przy pierwszym poronieniu. Na prawde mam nadzieje ze wszytsko bedzie ok i obejdzie się bez szpitalaHej ja miałam dwa poronienia i jedno wywoływane tabletkami obyło się bez zabiegu. Przy drugim zrobili zabieg nie chcieli mi dać tabletek. Wypuścili mnie tego samego dnia i było ok do godz 17 potem przez kilka dni wyłam z bólu nie wiem co mi tam zrobili czytałam że inne tak nie mają. Jak masz możliwość to spróbuj w domu. Ja raczej ciąże zatrzymywałam duphastonem i nic się nie działo nawet nie krwawiłam. Dzieciątka umierały w 6 tc a zabieg miałam prawie 10 tyg więc była konieczność. Chodziłam prywatnie i jestem zła że lekarz nie zlecił mi badań po pierwszym poronieniu gdyż mówiłam że siostry również miały poronienia . Potem urodziły po jednej córce . Teraz poszłam na NFZ trochę się czeka ale zlecił mi w końcu badania które mam zrobić byłam na USG i wyszło że mam macicę dworożną podobno przy tym można mieć problem z donoszeniem ciąży . Jestem ciekawa czy to od tego. Przede mną jeszcze kilka badań ale widzę światełko w tunelu. A ty nie daj sobie wmówić że tak się po prostu zdarza tylko polecam się zbadać szkoda że ja zaufałam ginekolozce i w to uwierzyłam a może by było o jedną stratę mniej.