Myślę że miałabym szanse jakieś z moją historia w ciąży. Ale skoro nic nie wychodzi i nie mówili mi że muszę tam rodzic to nie będę się pchała na siłę i zabierała miejsce bardziej potrzebującym no i nigdy nie wiadomo kiedy się zacznie rodzic więc jak zacznie się w domu to nie zdążę, niby mam około 80km ale to jednak Kraków, korki itp itdA no to tak. Bo w sumie jeśli nie ma wskazań to i tak ciężko by było żeby Cię tam przyjęli :/
reklama
Ewa211190
Zaciekawiona BB
Chyba lekarze wola nastawiac na najgorsze... Ja też usłyszałam,obrzek wodniak I nie dożyje amniopunkcji. Jestem półtora tyg po amnio 17tc. Potwierdzony zespol turnera. Trzymaj się i bądź dobrej mysliU nas 15 tydzien obrzęk płodu , płyn w opłucnej , wodniak karku o zawrotnej wielkości około 2cm.
Czy jest szansa na jakiejś pozytywne zakończenie w tym przypadku ?
Za tydzień aminopunkcja.
Dziecko jest ruchliwe i bicie serca ma w normie.
Lekarz mówi,że maluch nie dożyje porodu nie ma możliwości takiej.
Ciekawe co wyjdzie u nas. Amino we wtorek. Ciekawe jak to sie skończy w naszym przypadku.Chyba lekarze wola nastawiac na najgorsze... Ja też usłyszałam,obrzek wodniak I nie dożyje amniopunkcji. Jestem półtora tyg po amnio 17tc. Potwierdzony zespol turnera. Trzymaj się i bądź dobrej mysli
Duży ten wodniak? Największy strach jest o to ,że musimy tą ciąże nosić i nosić...
Ewa211190
Zaciekawiona BB
Niestety dość duży... większy od główki :-( trzymam kciukiCiekawe co wyjdzie u nas. Amino we wtorek. Ciekawe jak to sie skończy w naszym przypadku.
Duży ten wodniak? Największy strach jest o to ,że musimy tą ciąże nosić i nosić...
Tak jak u nas a jak wrażenie po aminopunkcji?Niestety dość duży... większy od główki :-( trzymam kciuki
Ewa211190
Zaciekawiona BB
W sumie wielkość igły pobudziła wyobraźnię na chwile...a tak to no nieprzyjemne, na szczescie szybko sprawnie.Tak jak u nas a jak wrażenie po aminopunkcji?
Hej nie wiem czy moge odpowiedzieć,ale wczoraj miałam aminopunkcje i jakoś poszlCześć dziewczyny co tam? Jak tam? Jak się czujecie?
reklama
Kiedy wyniki? Tydzień czekania czy dłużej?*urwało mi moją odpowiedź
Jakoś przeżyłam aminopunkcje i teraz czekamy na wynik
Podziel się: