reklama
Ewa211190
Zaciekawiona BB
Oh bardzo Ci współczuję :-( to musi być okropne co przeżywasz, pewnie hormony i całokształt trudnej sytuacji na Ciebie wpływa. Jesteś dzielna ściskam mocno w tym ciężkim czasieOj tak, a teraz już kompletnie nie mam nawet z kim pogadać o tym czego się boje bo mąż na kwarantannie i się już 2 tydzień z nim nie widzę. A reszta rodzinki nic nie wie. I tak się do dupy czuje. Siedzę i ryczę tylko non stop. I nie wiem czy to te hormony ciążowe czy co ale nie myślałam nigdy że będę tak reagować na brak męża obok. Jak mi dziś powiedział że nie przyjedzie znów do niedzieli to się poczułam tak jakby mi się świat walił :/
Ewa211190
Zaciekawiona BB
W poniedzialek mialam amniopunkcje a jiz dzis Miałam telefon z poradni genetycznej, potwierdzony zespół turnera, czuje ogromną ulgę bo na to byłam nastawiona,a obawiałam się czy nie będzie nic gorszego... reszta wyników w ciągu 3tyg. Niepokojące tylko ze wodniak karku się powiększa czas pokaże co będzie dalej...
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Nie trać nadziei :* myślę że dzidzia sobie poradzi :*W poniedzialek mialam amniopunkcje a jiz dzis Miałam telefon z poradni genetycznej, potwierdzony zespół turnera, czuje ogromną ulgę bo na to byłam nastawiona,a obawiałam się czy nie będzie nic gorszego... reszta wyników w ciągu 3tyg. Niepokojące tylko ze wodniak karku się powiększa czas pokaże co będzie dalej...
Jeśli masz fb to mogę Ci podesłać dziewczynę która urodziła córkę z zespołem turnera kilka miesięcy temu. Też nie było lekko obrzęk był na całym ciałku i to duzy a dzidzia urodziła się zdrowa - zn z zespołem ale bez jakiś komplikacji zdrowotnych w sensie jakiś zagrażających życiu.
Będzie dobrze! Na prawdę w to wierzę.
Ciekawi mnie co tam u @Marta NpiR. Trochę się martwię że nie dała znać.
Ciekawi mnie co tam u @Marta NpiR. Trochę się martwię że nie dała znać.
Ewa211190
Zaciekawiona BB
Konkretna Pani Doktor z poradni wiele rzeczy i wątpliwości mi wytlumaczyla, także nadzieja jest :-) była obawa czy mała da rade do amniopunkcji i dala także będzie dobrze. Jak coś to Się przypomnę o namiary na kobietkę-dziękuje :*Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! Nie trać nadziei :* myślę że dzidzia sobie poradzi :*
Jeśli masz fb to mogę Ci podesłać dziewczynę która urodziła córkę z zespołem turnera kilka miesięcy temu. Też nie było lekko obrzęk był na całym ciałku i to duzy a dzidzia urodziła się zdrowa - zn z zespołem ale bez jakiś komplikacji zdrowotnych w sensie jakiś zagrażających życiu.
Teraz czekamy na Twojego 14 i żeby mąż wrocil do zdrowia i wszystko wróciło No normy trzymam kciuki
Również się martwię o @Marta NpiR I mam nadzieję że wszystko jest dobrze, ale jej milczenie niepokojące
Marta NpiR
Aktywna w BB
Niedawno wróciłam, więc stąd ta opieszałość. Natomiast nie mam dobrych wiadomości. Potwierdzono zespół Downa.
Trzymam kciuki za Wasze aniołki Życzę wszystkiego dobrego i tylko pomyślnych informacji
Trzymam kciuki za Wasze aniołki Życzę wszystkiego dobrego i tylko pomyślnych informacji
Ewa211190
Zaciekawiona BB
Niedawno wróciłam, więc stąd ta opieszałość. Natomiast nie mam dobrych wiadomości
Ściskam Cie bardzo mocno :* :*Niedawno wróciłam, więc stąd ta opieszałość. Natomiast nie mam dobrych wiadomości. Potwierdzono zespół Downa.
Przykro mi ale się mi nie załamuj! Dzieciaczki z zespołem Downa są przecudowne Będzie dobrze!
Musisz tylko znaleźć w sobie siłę a jestem pewna że jeszcze będziesz szczęśliwa chociaż teraz pewnie wydaje Ci się że tak nie będzie.
Wspieram mocno! I przytulam.
Musisz tylko znaleźć w sobie siłę a jestem pewna że jeszcze będziesz szczęśliwa chociaż teraz pewnie wydaje Ci się że tak nie będzie.
Wspieram mocno! I przytulam.
reklama
@Ewa211190, @Marta NpiR jak się trzymacie po tych wiadomościach? Mam nadzieję że się nie załamujecie :* <3
Podziel się: