reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obrzęk głowy widoczny podczas usg w 12tc

Witam, czy jest tu może ktoś w podobnej sytuacji . Podczas usg 12+1 tc lekarz zauważył nieprawidłowość wokół główki płodu. Niestety nie wyjaśnił mi co to może oznaczać, płyń wokół głowy,obrzęk, wada genetyczna??? Czy ktoś z Was miał może coś podobnego i mogły podzielić się wiedzą na ten temat .Badania prenatalne mam w przyszłym tygodniu ale stres nie pozwala mi normalnie funkcjonować.

reklama
Witam, czy jest tu może ktoś w podobnej sytuacji . Podczas usg 12+1 tc lekarz zauważył nieprawidłowość wokół główki płodu. Niestety nie wyjaśnił mi co to może oznaczać, płyń wokół głowy,obrzęk, wada genetyczna??? Czy ktoś z Was miał może coś podobnego i mogły podzielić się wiedzą na ten temat .Badania prenatalne mam w przyszłym tygodniu ale stres nie pozwala mi normalnie funkcjonować.
A teraz masz ktory tc? To byl Twoj lekarz prowadzacy? Mowiac prenatalne masz na mysli pobranie krwi czy razem z USG?

Dzisiaj 12+3 tc ,usg było w piątek podczas wizyty u mojego lekarza prowadzącego .
Badania prenatalne usg + badanie z krwi będę miała w przyszłym tygodniu. Nigdzie nie mogę zasięgnąć informacji o podobnych przypadkach dlatego napisałam tutaj

Do góry