reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obniżenie narządów po porodzie

IMG_1119.JPG

Załączniki

• IMG_1119.JPG
    IMG_1119.JPG
    389,9 KB · Wyświetleń: 654
reklama
No i mówił prawdę. Zresztą z tym liczy się chyba każdą kobieta, która rodzi dziecko. Tylko ja naiwna myślałam, że wiadomo będzie luźniej, ale nigdy nie przyszło mi do głowy że coś tam może mi się obniżać a przez to będę czuła mega dyskomfort w codziennym funkcjonowaniu.
Ja tak samo :(

Dziękuję :)
Ty też walczysz z tym problemem ?

Ja mam wpuklanie pęcherza do pochwy Stan z 6mca ciazy. Ogólnie jak czytam to u mnie lepsza sytuacja ... do fizjo kolejny raz wybieram się pół roku po porodzie. Narazie te ćwiczenia. Podobne dostałam w ciąży a te po porodzie. Fizjo była na oddziale. Mam przed okresem lub po ostrzejszym seksie (kiedy to było ) takie uczucie jakby miało mi wszystko wyjść dołem. W ciąży tez miałam. Przeszło po rozmasowaniu fizjo i po ćwiczeniach. No i problemy z cewka, z niedosikaniem jak to piszecie ...

I dziewczyny. Nie dźwigamy!!! Wiem wiem. Mieszkam sama od pon do piątku z trójka dzieci Ciężkie ale do zrobienia. Nie ubieramy pasów wyszczuplających poporodowych itd. Nie ćwiczymy brzuszków !!!!

reklama
Do góry