kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie przez to wszystko mam blokadę i niską samoocenę MasakraJa bardzo długo się wstrzymywałam bo mnie też bardzo bolała blizna po nacięciu ale jak juz w konu sie udalo to nie byo tak zle orpocz tego ze "ciasno" no bo sciany pochwy tam były
Ja tak samoNo i mówił prawdę. Zresztą z tym liczy się chyba każdą kobieta, która rodzi dziecko. Tylko ja naiwna myślałam, że wiadomo będzie luźniej, ale nigdy nie przyszło mi do głowy że coś tam może mi się obniżać a przez to będę czuła mega dyskomfort w codziennym funkcjonowaniu.
Dziękuję
Wieczorem jak uspie dzieci , ale próbuję też podczas np. przygotowywania śniadania czy obiaduTo prawda . Ja tak samo. Pod koniec dnia wypompowana ana maxa. A Wy a jakich porach dnia ćwiczycie ?
Wieczorem jak uspie dzieci , ale próbuję też podczas np. przygotowywania śniadania czy obiadu
Dziękuję
Ty też walczysz z tym problemem ?
Bez pomocy rodziny i znajomych nie dałabym radyJa mam jedno i ledwo wyrabiam , podziwiam jak macie więcej dzieci dziewczyny i jeszcze dajecie radę