reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy ustępują

Natka2021

Zaciekawiona BB
Witajcie, 13.06 ostatnia @,testy pozytywne, 19.07 bylam u ginekologa ale za wcześnie by coś zobaczyć i kolejna wizyta 04. 08. Objawy jakie mialam to ból pleców, bol piersi jakby mi ktoś kamieni napchal, bol sutkow i ostatnie 2 dni w lewym boku kłucie. Dzisiaj wstaje i bol piersi zniknął tzn bol sutkow tylko został, plecy dalej pobolewają.. Czy to nic złego ze piersi przestały bolec? Opinie sa różne zle.. I dobre ze organizm zaakceptował ciążę i powinnam sie cieszyć ze bol ustal. Jestem rok po poronieniu i sie martwię. Czy wam tez objawy ustały a wszytko bylo ok? Proszę o porade.

reklama
W poronionej ciąży miałam cały czas objawy, mimo, że przestała się rozwijac miesiąc wcześniej, a w donoszonej objawy zanikły bardzo szybko.
Musisz czekać niestety do wizyty, bo każda z nas jest inna ;/

Cykle nieregularne 28-34.. I od dnia spodziewanej @tak bolały mnie piersi az do dzisiaj.. Właśnie wiem w ciazu poronionej mialam objawy.. Teraz ustały dlatego sie zastanawiam..

Witajcie, 13.06 ostatnia @,testy pozytywne, 19.07 bylam u ginekologa ale za wcześnie by coś zobaczyć i kolejna wizyta 04. 08. Objawy jakie mialam to ból pleców, bol piersi jakby mi ktoś kamieni napchal, bol sutkow i ostatnie 2 dni w lewym boku kłucie. Dzisiaj wstaje i bol piersi zniknął tzn bol sutkow tylko został, plecy dalej pobolewają.. Czy to nic złego ze piersi przestały bolec? Opinie sa różne zle.. I dobre ze organizm zaakceptował ciążę i powinnam sie cieszyć ze bol ustal. Jestem rok po poronieniu i sie martwię. Czy wam tez objawy ustały a wszytko bylo ok? Proszę o porade.
Ja w ogóle nie miałam objawów w I ciąży i urodziłam córkę. Teraz też nie mam i póki co jest wszystko ok. Nie trzeba mieć żadnych objawów, by mieć zdrową ciążę i urodzić dziecko.

reklama
Do góry