reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Tak, Wioletko przed chwilką odebrałam, dziękuję Ci bardzo :-* jutro postaram się go wykorzystać :)

reklama
Ciesze sie ,ze wszystko okazalo sie niepotrzebnym zmartwieniem :)
My tez przezylismy chwile grozy bo.....
Wczoraj bylam prywatnie na USG bo u mojej gin jest slaby aparat i nie dosc ,ze zaplacilam 50zl.To nerwow sie najadlam okropnie ::) :mad: Lekarka powiedziala, ze maly lezy pupa w dol i juz sie nie odwroci a co najgorsze lozysko za wczesnie dojrzalo i musze teraz bardzo uwazac czy maly sie rusza ??? :o To tak jakby mi powiedziala ,zeby tylko patrzec czy zyje czy nie. Co wiecej jak przeczytalam pozniej opis to okazalo sie ,ze lozysko , ktore bylo na scianie tylnej jest teraz przodujace ??? Zupelnie zglupialam(macica mi sie odwrocila czy co? ;) ) Cale szczescie dzis bylam u swojej gin i okazalo sie ,ze wszystko jest zupelnie w porzadku a maly jeszcze ma szanse sie odwrocic(najwyzej bede miala cesarke ale to nic w porownaniu z tym niby zbyt dojrzalym lozyskiem)
Taka pinde to sie powinno chyba ukatrupic za takie straszenie :mad:

Swoja droga to spytam jaki macie stopien dojrzalosci lozyska?to powinno byc napisane na opisie USG

JA ostatnie USG miałam w 22 tyg. no i dopiero przedporodowe będę miała robione więc niewiem :(

Ja mam II stopien ale wlasnie sie upewnilam szperajac w necie ,ze to znaczy ,ze jest O.K. ;) Podobno roznie dojrzewa u roznych kobiet i dopiero III stopien trzeba kontrolowac gdy wystapi znacznie za wczesnie a i tez jak przeplywy sa w normie to nic sie zlego nie dzieje ;)

Szukam i szukam..ale ja chyba nie mam nic na temat swojego lozyska w karcie...na nastepnej wizycie napewno zapytam..

reklama
ja mam drugi dobrze wiedziec Aneczko ze to oki, tez miałam poszukac w neciku czy to dobrze. w karcie mi nie wpisał ale zapamietałam jak mowił do doktorowej bo u mnie dwaj lekarze ogladaja usg i sie konsultuja.

Do góry