reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Witamy Kaju! Fajnie, ze juz jestes. Uwazajcie na siebie bo nastepna wizyta w szpitalu moze byc dopiero w lipcu! :)

Kaju dobrze ze znow jestes z nami! Uwazaj na siebie tak jak ci lekarz zalecil a wszystko bedztie dobrze!
Olenko co do tej kosci ogonowej to niestety nie potrafie nic pomocnego ci powiedziec! Ja nie mam takich dolegliwosci ale znam ten bol z wczesniejszych doznan, przed ciaza! Zycze ci jedynie by przestalo cie bolec bo siedzienie z takim bolem nie nalezy do najprzyjemniejszych

Jacie,nie dość że kość ogonowa,to po nocy tak mnie boli więzadło w prawej pachwinie,że utykam jak chodzę i ta śmiesznie mi tam klika,jakby jedno ścięgno się o drugie ocierało...fuuuujjj!!!! Nawet spać nie mogę dłużej w niedzielę,każda noc jest okropna,ciągle mi niewygodnie i te sny...U mnie wszyscy jeszcze przycinają w łóziach a ja jak głupia,nie wiem co robić to o 8.30 na bb wlazłam ;) ;D

O widze, że okres narzekania mamy :) to nie bedzie mi głupio sie "pochwalić" hihi.. Mnie z kolei strasznei bolą kości udowe - zależy na którym boku spię - nauczyłam sie juz nie odwracac na brzuch wiec w nocy leze prawie nieruchomo - noga mi wtedy strasznie dretwieje i na drugi bo odwracam sie jak kłoda ;) a do tego mam wypiety tyłek bo nie moge sie wyprostowac - wiec utykam z tym "kaczym kuperkiem" Smiesznie to wyglada :) Ale do lipca jakos wytrzymamy :) (chyba ;)

Ja podczas spania przezywalam problemy wczoraj i przedwczoraj bo mnie tak mocno pachwiny bolaly ze nie moglam sie z boku na bok przewrocic!! Takze wytrzymajmy jeszcze do lipca bo na to wychodzi ze te nasze pobolewania to normalka!!!

A już myślałam że to ja tylko narzekam .Też coraz gorzej mi się chodzi ,a w nocy to już koszmar ,coraz częściej łapią mnie skurcze nogi .Macie jakąś radę na skurcze,jeszcze wczoraj tak mnie złapało ,że aż skakałam na jednej nodze. :laugh: :laugh: :laugh: Wyglądałam jak koczkodan,sama z siebie się śmiałam

reklama
wilou,mnie też dziś skurcze próbowały łapać w nocy(pierwszy raz!) ale nie pozwoliłam na to i od razu zadzierałam mocno palce do góry i przechodziło :) A na zapobieganie to podobno trzeba brac magnez ale ile to trzebaby gina zapytać...

Do góry