reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Dziewczyny uważajcie na siebie. KAmilko co to za chodzenie w takich butach :laugh: musisz sobie kupić trampeczki a w bucikach na obcasie jeszcze się na chodzisz :laugh:

reklama
no właśnie teraz tylko adidaski tyle tylko żeby to był duży obcas a to taka mała kaczuszka!!
i to samym fleczkiem zachaczyłam

Całe szczęście, że nic powaźnego się nie stało. Naprawdę bardzo musimy na siebie uwazać.

No właśnie...na mnie wczoraj w markecie facet z całej siły najechał wózkiem ...i nawet nie powiedział przepraszam cham jeden! Oczywiscie bardzo dobitnie go op...lilam tak żeby wszyscy usłyszeli ;) A moje nowe butki są płaskie :) Kamilko,dobrze,że nic ci nie jest!!!!!

Niestety większość osób na w nosie nasz odmienny stan. Współczuję Olu takiej sytuacji, a ten facet to kawał skur....czybyka.Ja kiedyś wracałam z pracy busem i jakas baba zaczeła wysiadać i się przepychać, poprosiłam ją grzecznie żeby poczekała az kierowca zatrzyma się na przystanku wtedy stojący ludzie wysiądą i będzie wygodniej to mnie tak pochnęła że na ludziach siedzących obok wylądowałam. I coś bezczelna mruczała pod nosem. Powiedziałam jej co o tym myślę. Nie wspomne już że nikt miejsca nie ustąpi wszyscy paznokcie oglądają albo udają że spią ;D żenada, śmiać mi się chce w takich sytuacjach. A kiedyś nawe jedna baba stara rzuciła tekstem do koleżanki jak usiadłam na miejscu które się zwolniło - patrz młoda i nogi ją bolą. Scyzoryk się w kieszeni otwiera. Bo przedemną było jeszcze jedno wolne miejsce!!!!

macie racje z tym wychowaniem ludzi.Starsi wiecznie narzekają na młodych ale właśnie ci starsi gorzej się zachowują od nas młodych.Ja w lutym jechałam do lekarza ,w dodatku że był ścisk ,to jeszcze kierowca puścił zapachna fula.wysiadając z busa zrobiło mi się słabo i przewróciłam się w to błoto i śnieg i wiecie co ?? Nikt nawet nie podszedł ,a mnie się poprostu sie chciało płakać.

:( smutne ale panuje straszna znieczulica:( w zeszłym roku zemdlałam będąc w niedzielne przdpołudnie z psem na spacerze. JAk już wracałam do domu to pod własnym blokiem naprzeciw kiosku w którym siedziała sprzedawczyni straciłam przytomność i walnełam się na ogrodzenie metalowe i taka poobijana zakrwawiona leżałam OK 10min. nikt mi nie pomógł. Ludzie są naprawdę okropni... ja bym tak nie mogła.

reklama
Do góry