reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Ano, ja ostatnio do koscioła chodzę z pol godziny wczesniej, zeby w ogole gdzies usiasc :)
To nasze pierwsze swieta po slubie i myslalam, ze je jakos fajnie spedzimy a tu dupa! Bo Piotrkowi wlepili sluzbe na 24h od niedzieli rano :(, wiec raniutko zawiezie mnie do moich rodzicow i u nich zostane do poniedzialku rano - wtedy mnie Piotrus zabierze do domu, ale bedzie musial sie polozyc spac, bo znow od wieczora ma nocke. Ludzi brakuje u nich czy co? Powiedzialam ze za to ma sobie wywalczyc dlugi majowy weekend - nie zapeszając chyba sie udało.

reklama
A co do kataru to pije herbate z malinami, miodem i innymi cudami. Najgorsze, ze od herbaty z cytryna mam straszna zgage... A maloox juz mi zbrzydł - juz mi "skrzypi" w zebach jak go pije, wiec jest niezle ;)

Część cioteczki.

Roznosi mnie od tego leżenia, nie lubię tak bezczynnie leżeć, ale jak trzeba to trzeba. Po tym nowym lekarstwie na rozkurcz tak jak mnie pan dr ostrzegał, jest i kołatanie serca i strasznie mi się ręce trzęsą, aż mi się źle na klawiaturze pisze (jak jakaś stara babcia)  :( . A co do świąt to też je uwielbiam a tego roku niestety z nich kompletne nici  :( , nawet nie mogę iść świecić  :( . Ale cóż synuś jest najważniejszy, muszę zrobić wszystko żeby posiedział z brzuszku jak najdłużej.

Pewnie, ze tak megi78! Teraz nasz system wartosci wyglada zupełnie inaczej :) Dzidziusie sa najważniejsze!!! Trzymajcie sie ciepło!

Właśnie tak absolutne przewartościowanie.
No i dziękujemy za wszystkie słowa otuchy.
Mocno Was wszystkie pozdrawiamy. :) i idziemy poleżec.

Hej kochane :-* tak sobie czytam i dumam czy to co mam to tez twardnienie brzuszka czy jakies skurcze czy co? Zdarza mi sie ze dwa razy dziennie , ze robi mi sie taki napiety brzuszek ale tylko na srodku tak jakby dzidzia sie plecami pchala i przechodzi zaraz nawet minuty to nie trwa ??? juz sama nie wiem czy to to twardnienie czy to synek ::)

Aneczko to co i ty to i ja mam! To nie jest to twardnienie co miala Ola! To nasze jest normalne i ma zwiazek z ruchami dzidziusiow! Nie martw sie i nie wyszukuj sobie dolegliwosci! Juz raz bylas w szpitalu, mysle ze w zupelnosci do porodu wystarczy!!!

A ty Megii jak masz lezec to lez! A jajka swiecic pojdzie maz za ciebie! Swieta szybko zleca, wiec nie wyszukuj sobie roboty! Odpoczywaj bo inaczej dzidzia ci za szybko ucieknie!
Z tego co czytalam to jeszcze Kaja25 ma takie problemy! Niedobrze, niedobrze!!!

reklama
Do góry