reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
Ja też nogi to mam popuchniete ,a przecież nie świruje bo mąż mnie nadzoruje ;D ;D.to chyba ta pogoda ,bo najpierw była spiekota ,później była burza a teraz na nowo upał ,dobrze że noc się zbliża

Ja odpukac nie puchne w ogole i dalej uwielbiam upal ;) Fakt ,ze troche zdycham i na dworzu nie posiedze za dlugo bo zaraz lece brac prysznic ale kocham brac letni prysznic jak mi za goraco i jestem spocona.Za to nie znosze zima jak jestem zziebnieta i nawet jak wezme goraca kapiel to nogi mi zaraz marzna :p
Dzisiaj u nas byla straszna burza i chwilowo zaczelam wierzyc w to co mowila Madzia(przy burzy pekaja pecherze) bo maly tak okropnie szalal ,ze az mnie bolalo :laugh:

Dobrze ,ze mamy to forum mozna czasem sie dowiedziec czegos waznego i czasem dobrze jak ktos pokrzyczy ;)
Kaju ciesze sie ,ze nasze rady Cie przekonaly I pamietaj wieczorem marsz do lazienki ;) To dla Ciebie i Twojego maluszka

Dzięki za rady,dostosowalam sie do nich.Dziś miałam ciężką noc.Obudziłam sie o 3 rano z trudem zasnęłam i potem wstałam o 6tej bo nie mogłam spać.Mokra jak szczur i z nogami jak bania.

reklama
Do góry