Hej! Aktualnie jestem w 7tc, poprzednia ciąża zakończyła się poronieniem w grudniu 2019r., może dlatego jestem przewrażliwiona. Od początku obecnej ciąży miałam dolegliwości bólowe podbrzusza, od 2 dni zupełnie ustąpiły, boję się, że to moze zwiastować najgorsze jestem po usg 1.04, była obecna akcja serca. Proszę powiedzcie mi jakie Wy macie doświadczenia, czy bóle miałyście codziennie?
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie miałam całego zestawu dolegliwości w pierwszym trymestrze, bywały dni, że nie miałam mdłości (w sumie wymiotowałam kilka razy), nie wspominając o jakimkolwiek bólu związanym z rozciąganiem. Też się martwiłam, ale czytałam tutaj dużo wpisów na ten temat, objawy mogą pojawiać się falowo, nie powinno nas to mocno niepokoić chociażby ze względu na to, że stres nam w ciąży zwyczajnie szkodzi.Hej! Aktualnie jestem w 7tc, poprzednia ciąża zakończyła się poronieniem w grudniu 2019r., może dlatego jestem przewrażliwiona. Od początku obecnej ciąży miałam dolegliwości bólowe podbrzusza, od 2 dni zupełnie ustąpiły, boję się, że to moze zwiastować najgorsze jestem po usg 1.04, była obecna akcja serca. Proszę powiedzcie mi jakie Wy macie doświadczenia, czy bóle miałyście codziennie?
Patrycja35
Fanka BB :)
Bolą Cie piersi?Hej! Aktualnie jestem w 7tc, poprzednia ciąża zakończyła się poronieniem w grudniu 2019r., może dlatego jestem przewrażliwiona. Od początku obecnej ciąży miałam dolegliwości bólowe podbrzusza, od 2 dni zupełnie ustąpiły, boję się, że to moze zwiastować najgorsze jestem po usg 1.04, była obecna akcja serca. Proszę powiedzcie mi jakie Wy macie doświadczenia, czy bóle miałyście codziennie?
młoda1994
Ja jestem w młodszej ciąży i czasami czuję ból podbrzusza no i często siusiam i to chyba na tyle moich objawów no i oczywiście brak miesiączki [emoji3059] we wcześniejszych 3 ciazach nie miałam żadnych objawów nawet testy ciążowe mi nie wychodziły i w terminach miesiączki krwawiłam. A w czwartej ciąży miesiączka mi się zatrzymała ale było puste jajo plodowe no i żaden test tego nie pokazał. Nie przejmuj się to że nie masz objawów ciąży bo to o niczym nie znaczy.Hej! Aktualnie jestem w 7tc, poprzednia ciąża zakończyła się poronieniem w grudniu 2019r., może dlatego jestem przewrażliwiona. Od początku obecnej ciąży miałam dolegliwości bólowe podbrzusza, od 2 dni zupełnie ustąpiły, boję się, że to moze zwiastować najgorsze jestem po usg 1.04, była obecna akcja serca. Proszę powiedzcie mi jakie Wy macie doświadczenia, czy bóle miałyście codziennie?
Trochę takBolą Cie piersi?
Patrycja35
To dobrze..mi tez na poczatku ciazy minely objawy..zero...nic...gin pyta..bola piersi? Ja mowie no coś tam boli...to bedzie dobrze...i jest syn3k 2 miesiąceTrochę tak
młoda1994
Ale to nie jest żaden wskaźnik. Mnie wogule nie bolą i to miało by znaczyć że będzie coś nie tak?To dobrze..mi tez na poczatku ciazy minely objawy..zero...nic...gin pyta..bola piersi? Ja mowie no coś tam boli...to bedzie dobrze...i jest syn3k 2 miesiące
Hej kochane.. Krótko o mnie mam 25 lat z mężem staramy się o kolejne dziecka.. A więc mam córkę 4 letnia a za mną też są 4 poronienia daliśmy siebie spokój 2 lata w tym miesiącu zaczęliśmy znów próbować a więc to jest mój 21 dc rwia mnie piersi na piersiach są widoczne żyły biały śluz ale bardziej takie nitki niz wodnisty...
Sama już warjuje I nie wiem czy sobie wkrencam czy nie pomóżcie jak to było u was...
Sama już warjuje I nie wiem czy sobie wkrencam czy nie pomóżcie jak to było u was...
reklama
Patrycja35
Ale chodzi o to ze wczesniej mialam objawy ktore zanikly...minely....o dlatego poszlam do gin..ktory zadal mi te pytanieAle to nie jest żaden wskaźnik. Mnie wogule nie bolą i to miało by znaczyć że będzie coś nie tak?
Podziel się: