reklama
Deess.
Fanka BB :)
u mnie lekarz mówił tylko o acardzie a heparynę wykluczył , boje się ze bez tego nie dojdzie do skutku z ciąża ... czy heparyna faktycznie potrzebna ???Hej!! Tez mam haplotyp M2, przyjmuje heparyne, napiszcie dziewczyny Czy udalo Wam sie donosić ciążę?? Mialyscie jakies komplikacje i jakie leki przyjmowalyscie?
Nadziejaumieraostatnia4
Nie wiem nie pomogę. Ja przyjmuje od pozytywnego testu neoparin 0.40 i na noc acard 150. Wszystkie przepływy są sprawdzane bardzo często. Wszystko jest dobrze obecnie 30tydzu mnie lekarz mówił tylko o acardzie a heparynę wykluczył , boje się ze bez tego nie dojdzie do skutku z ciąża ... czy heparyna faktycznie potrzebna ???
aspekt
Spróbuj się skonsultować z innym lekarzem - genetykiem, hematologiem. Jeśli będzie uważał, że heparyna jest wskazana w ciąży/staraniach, to niech to napisze.u mnie lekarz mówił tylko o acardzie a heparynę wykluczył , boje się ze bez tego nie dojdzie do skutku z ciąża ... czy heparyna faktycznie potrzebna ???
Deess.
jestem przed stymulacja do invitro , wczoraj właśnie wspominałam o heparynę mojej doktor prowadzącej ale powiedziała ze mam w układzie heterozygotyczne wiec pół na pół . wspomniała o acardzoe tylkoSpróbuj się skonsultować z innym lekarzem - genetykiem, hematologiem. Jeśli będzie uważał, że heparyna jest wskazana w ciąży/staraniach, to niech to napisze.
aspekt
a masz potem w protokole heparynę po transferze?jestem przed stymulacja do invitro , wczoraj właśnie wspominałam o heparynę mojej doktor prowadzącej ale powiedziała ze mam w układzie heterozygotyczne wiec pół na pół . wspomniała o acardzoe tylko
Deess.
niea masz potem w protokole heparynę po transferze?
aspekt
to faktycznie niekomfortowa sytuacja :
Deess.
no i właśnie tyle się naczytałam, ze dużo ta heparyna robi a ja się obawiam, ze nie zagniezdzi mi się zarodek . to będzie koj pierwszy transferto faktycznie niekomfortowa sytuacja :
reklama