reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obecność haplotypu M2 w ukł heteroztgotycznym w genie ANXA5 czy któraś miała stwierdzone??

Dziewczyny czy tez miałyście stwierdzone niejednorodne łożysko?? I czy wszystko skończyło się dobrze? Poza tym rozzwija się prawidłowo I przepływy tez w porządku

reklama
Hej!! Tez mam haplotyp M2, przyjmuje heparyne, napiszcie dziewczyny Czy udalo Wam sie donosić ciążę?? 😔 Mialyscie jakies komplikacje i jakie leki przyjmowalyscie?
u mnie lekarz mówił tylko o acardzie a heparynę wykluczył , boje się ze bez tego nie dojdzie do skutku z ciąża ... czy heparyna faktycznie potrzebna ???

u mnie lekarz mówił tylko o acardzie a heparynę wykluczył , boje się ze bez tego nie dojdzie do skutku z ciąża ... czy heparyna faktycznie potrzebna ???
Nie wiem nie pomogę. Ja przyjmuje od pozytywnego testu neoparin 0.40 i na noc acard 150. Wszystkie przepływy są sprawdzane bardzo często. Wszystko jest dobrze obecnie 30tydz

Spróbuj się skonsultować z innym lekarzem - genetykiem, hematologiem. Jeśli będzie uważał, że heparyna jest wskazana w ciąży/staraniach, to niech to napisze.

Spróbuj się skonsultować z innym lekarzem - genetykiem, hematologiem. Jeśli będzie uważał, że heparyna jest wskazana w ciąży/staraniach, to niech to napisze.
jestem przed stymulacja do invitro , wczoraj właśnie wspominałam o heparynę mojej doktor prowadzącej ale powiedziała ze mam w układzie heterozygotyczne wiec pół na pół . wspomniała o acardzoe tylko

jestem przed stymulacja do invitro , wczoraj właśnie wspominałam o heparynę mojej doktor prowadzącej ale powiedziała ze mam w układzie heterozygotyczne wiec pół na pół . wspomniała o acardzoe tylko
a masz potem w protokole heparynę po transferze?

reklama
Dziewczyny w ciąży, jakie badania zleca wam lekarz żeby sprawdzić czy ta heparyna działa i czy wszystko ok ?

Do góry