cass
Fanka BB :)
Mi pediatra poleciła Duphalak w dawce 2 ml zamiast czopka. To taki syropek bez recepty w aptece. I dużo kłaść na brzuszku. Czopków lepiej zbyt często nie używać bo dziecko oduczy się samo wypróżniać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na kupki powtorze do znudzenia
woda PRZEGOTOWANA, nawet nie mineralka
jablka pieczone, sok jablkowy
OTREBY ZE SLIWKAMI
:-)
a co do kupek, Wojtek skopsał sie do wanienki wczoraj w kąpieli
Ja jem codziennie 2 jabłka gotowane i wypijam kompocik z nich a i tak mały się pręży. Wypróżnia się kilka razy dziennie ale widać że się męczy.
Strip zdolny ten Twój synek Nasz jak na razie zawzięcie leje gdzie popadnie. Przedwczoraj nasikał do wanny (nagle taki spokojniutki się zrobił), olał fotelik samochodowy podczas ważenia no i standardowo często sika zaraz po zdjęciu pieluszki. Kupale 2 razy mi zrobił podczas przebierania
Makuc
Natolin - chyba też powoli zacznę odchodzić od mojego mleka,tylko jakoś mi tak szkoda. Na razie i tak ściągam i wylewam większość, bo mały wszystkiego nie spija,ale laktacja mi się teraz zmniejszyła i pewnie powoli będzie się zmniejszac coraz bardziej. Więc chyba na razie bede jeszcze troche odciągać i mu dawać aż do zahamowania laktacji. W końcu jest tyle dzieci wykarmionych tylko mm i jakoś żyją i bywa że mniej chorują niż te po piersi. To chyba jednak indywidualne predyspozycje.
Mój jest na Nutramigenie i jest masakra z kupkami a raczej z ich brakiem.