to do rehabilitanta pedzcie bo to nie jest prawidlowe!rzutka moja podnosi glowke od.... 2 dnia zycia! lekarze w szoku byli i polozne. miala niecaly miesiac jak podnosila i obracala na boki i chwile utrzymywala szywno, a teraz calkiem twardo trzyma lepetynke na karku, obraca zmienia jej pozycje, jak na mnie lezy to probuje sie obracac z brzucha na plecki.
Z podnoszeniem główki to są jaja. Kumpela się cieszyła, wszyscy byliśmy dumni, że jej miesięczna córa tak ładnie podnosi... no, to na kontroli stwierdzili wzmożone napięcie mięśniowe... przez te dzwiganie...
A to Artek 3 tyg.
u nas corcia w 5 dobie glowe podnosila i wszyscy ze ooo jaka silna dziewczynka no i wyszlo pozniej ze to patologia tak wczesnie glowe podnosic i wzmozone napiecie miesniowe, rehabilitacja trwala do roku czasu. ci pediatrzy to kretyni , powinni odrazu widziec ze skoro dziecko podnosi glowe tak szybko to nie dlatego ze jest silne tylko ze cos jest nie tak, u nas zaden pediatra nie stwierdzil nieprawidlowosci-dopiero rehabilitanci i neurolog
synek tez mi podnosi ta glowe, moze nie az tak jak corcia podnosila ale jednak... tez mi u niego pewne ruchy nie pasuja, wiec na szczepieniu wykloce skierowanie do poradni rehabilitacyjnej bo pediatra oczywiscie nic nie zauwazy znajac pediatrow
stripmymind a czemu nie mozesz karmic?nie rozumiem? oki juz doczytalam, wspolczuje
Ostatnia edycja: