reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

mamaNatki wiem o czym mówisz, bo mój miał tak samo. Więc trzymam kciuki, żeby i Twojej córci to minęło szybko.

reklama
dzięki za info, a czy Wasze dzieci piją te różne syropy? bo moja nie cierpi i jak tylko widzi strzykawke to ucieka i za żadne skarby nie można jej namówić by wypiła lekarstwo. musimy sie z mężem natrudzić żeby jej to podać :/ mąż trzyma małą a ja jej do dziubka wlewam :laugh2: inaczej wszystko wypluwa
jestem drasyczna ale musze bo co mam robić
do mleka czy herbaty tez nie moge dodawać bo ona to wyczuwa :-D
U Nas było to samo jeszcze z miesiąc temu, a teraz je z łyżeczki. Jedynie antybiotyku nie toleruje a inne syropy wypija.
Roxannka jak Patryk???
Natolin a Twój Piotruś, dalej kaszle ???

Kania dzięki, że pytasz - wydaje mi się, że mu przeszło.
My witaminę D podajemy dalej, bo nasza kochana pediatra nam poleciła i powiedziała, że nowe zalecenia właśnie takie są, żeby podawać i nawet coś tam nam dała do podpisania, że podajemy, bo ona jest zobowiązana, żeby przekazać, że są właśnie takie zalecenia.

reklama
kania my musimy nadal podawać, lekarz mówił że do kwietnia aż będzie więcej słoneczka, bo Łukasz ma jeszcze nie całkowicie zarośnięte ciemiączko i widoczne łuki żebrowe czy jakoś tak.;-)

Do góry