reklama
Kania78
...
U Nas było to samo jeszcze z miesiąc temu, a teraz je z łyżeczki. Jedynie antybiotyku nie toleruje a inne syropy wypija.dzięki za info, a czy Wasze dzieci piją te różne syropy? bo moja nie cierpi i jak tylko widzi strzykawke to ucieka i za żadne skarby nie można jej namówić by wypiła lekarstwo. musimy sie z mężem natrudzić żeby jej to podać :/ mąż trzyma małą a ja jej do dziubka wlewaminaczej wszystko wypluwa
jestem drasyczna ale musze bo co mam robić
do mleka czy herbaty tez nie moge dodawać bo ona to wyczuwa![]()
Roxannka jak Patryk???
Natolin a Twój Piotruś, dalej kaszle ???
Kania78
...
Oliwia też tak kasła.Kania dzięki, że pytasz. Dzisiaj jeszcze nie kasłał, ale jemu to się zdarza kilka razy na dzień tylko.
natolin
Fanka BB :)
Kania dzięki, że pytasz - wydaje mi się, że mu przeszło.
My witaminę D podajemy dalej, bo nasza kochana pediatra nam poleciła i powiedziała, że nowe zalecenia właśnie takie są, żeby podawać i nawet coś tam nam dała do podpisania, że podajemy, bo ona jest zobowiązana, żeby przekazać, że są właśnie takie zalecenia.
My witaminę D podajemy dalej, bo nasza kochana pediatra nam poleciła i powiedziała, że nowe zalecenia właśnie takie są, żeby podawać i nawet coś tam nam dała do podpisania, że podajemy, bo ona jest zobowiązana, żeby przekazać, że są właśnie takie zalecenia.
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
kania my musimy nadal podawać, lekarz mówił że do kwietnia aż będzie więcej słoneczka, bo Łukasz ma jeszcze nie całkowicie zarośnięte ciemiączko i widoczne łuki żebrowe czy jakoś tak.;-)
Podziel się: