reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
ja tez bym poszła ja jestem przewrazliwiona zaduzo spedzilam w szpitalach
czarodziejka to super że Krzyś zdrowy
czarodziejka to super że Krzyś zdrowy
zobaczęw takim razie dzisiaj jak się będzie zachowywać i jutro rano najwyżej się umówię bo na dziś to się nie dostanę.
czarodziejka no nareszcie:-) to wspaniale, ze już Krzyś zdrowy, trochę się wymęcyzliście ale najważniejsze, ze już po wszystkim
czarodziejka no nareszcie:-) to wspaniale, ze już Krzyś zdrowy, trochę się wymęcyzliście ale najważniejsze, ze już po wszystkim
ELWIRKA 25
Mamuśka
roxannka tak na 14.45 ale juz mala niema goraczki
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
mamaagusi ja poszłabym jutro skontrolować co i jak, akurat u nas kaszel jest od ponad 2 tygodni, już dwa razy byliśmy u lekarza i było ok, z początku tez był duży katar,ale minął i wczoraj poszliśmy znowu i co? Kaszel się nadal utrzymuje, lekarka stwierdziła że jakiś świsty słyszy na oskrzelach lekkie, chciała mu niby antybiotyk dać,ale ja się nie zgodziłam ze względu na to że ta lekarka słynie u nas opinią że jest mega przewrażliwiona i wszystkie dzieci leczy antybiotykami, chciałam spróbować z czymś innym bo nawet gorączki u nas nie ma. Przepisała nam za to do inhalacji lekarstwa : Pulmicort + Berodual. W środę przed wyjazdem chce nas zobaczyć na kontroli.
Tak jak pisałam wczoraj, Łukasz rano tak kaszlał że wykaszlał zalegającą flegmę.
czarodziejkaM super że Krzyś już zdrowy! Jupi!
lolisza czy te lekarstwa do inhalacji w/w które nam przepisała lekarka są dobre?
Tak jak pisałam wczoraj, Łukasz rano tak kaszlał że wykaszlał zalegającą flegmę.
czarodziejkaM super że Krzyś już zdrowy! Jupi!
lolisza czy te lekarstwa do inhalacji w/w które nam przepisała lekarka są dobre?
paolcia84
Fanka BB :)
czarodziejkaM cieszę się, że Krzysio zdrowy
elwirka powodzenia na wizycie!
elwirka powodzenia na wizycie!
Roxannka
Pracująca mama!
elwirka, właśnie doczytałam na głównym dobrze, że gorączkie niet, trzymam kciuki za wizytę
mała mi, dobrze, że poszliście do lekarza. Ja nie wiem dlaczego ci lekarze odrazu antybiotyk dowalają dla naszych maluszków. Trzymam kciuki żeby inhalacje pomogły!
mała mi, dobrze, że poszliście do lekarza. Ja nie wiem dlaczego ci lekarze odrazu antybiotyk dowalają dla naszych maluszków. Trzymam kciuki żeby inhalacje pomogły!
reklama
dorisday2512
Fanka BB :)
mała_mi to dobrze ,ze odkaszluje tą flegmę. Oklepuj go ,zeby mu się to wszystko poodklejalo. Moim zdaniem dobrze zrobilas ,ze wstrzymalas się z antybiotykiem. Trzymam kciuki ,zeby inhalacje pomogly.
mamaagusi trzymam kciuki za wizytę
mamaagusi trzymam kciuki za wizytę
Podziel się: