reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
zobaczęw takim razie dzisiaj jak się będzie zachowywać i jutro rano najwyżej się umówię bo na dziś to się nie dostanę.
czarodziejka no nareszcie:-) to wspaniale, ze już Krzyś zdrowy, trochę się wymęcyzliście ale najważniejsze, ze już po wszystkim

mamaagusi, ja tak samo jak dziewczyny, lepiej dmuchać na zimne i sprawdzić co się dzieje z maluszkiem :tak:

czarodziejka, strasznie się ciesze, że to juz za wami :-)

elwirka, a jak u was ? idziesz dzisiaj na kontrole ?

mamaagusi ja poszłabym jutro skontrolować co i jak, akurat u nas kaszel jest od ponad 2 tygodni, już dwa razy byliśmy u lekarza i było ok, z początku tez był duży katar,ale minął i wczoraj poszliśmy znowu i co? Kaszel się nadal utrzymuje, lekarka stwierdziła że jakiś świsty słyszy na oskrzelach lekkie, chciała mu niby antybiotyk dać,ale ja się nie zgodziłam ze względu na to że ta lekarka słynie u nas opinią że jest mega przewrażliwiona i wszystkie dzieci leczy antybiotykami, chciałam spróbować z czymś innym bo nawet gorączki u nas nie ma. Przepisała nam za to do inhalacji lekarstwa : Pulmicort + Berodual. W środę przed wyjazdem chce nas zobaczyć na kontroli.
Tak jak pisałam wczoraj, Łukasz rano tak kaszlał że wykaszlał zalegającą flegmę.

czarodziejkaM super że Krzyś już zdrowy! Jupi!

lolisza czy te lekarstwa do inhalacji w/w które nam przepisała lekarka są dobre?

elwirka, właśnie doczytałam na głównym :) dobrze, że gorączkie niet, trzymam kciuki za wizytę :)

mała mi, dobrze, że poszliście do lekarza. Ja nie wiem dlaczego ci lekarze odrazu antybiotyk dowalają dla naszych maluszków. Trzymam kciuki żeby inhalacje pomogły!

reklama
mała_mi to dobrze ,ze odkaszluje tą flegmę. Oklepuj go ,zeby mu się to wszystko poodklejalo. Moim zdaniem dobrze zrobilas ,ze wstrzymalas się z antybiotykiem. Trzymam kciuki ,zeby inhalacje pomogly.

mamaagusi trzymam kciuki za wizytę

Do góry