reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

reklama
My idealnie żółte to mamy tylko po daniach o przewadze marchwi, dyni, ziemniaka. Jak je brokuły, szpinak, maliny, jagody, owoce leśne to raczej zielone, ale pediatra mówi że to normalne.

moja niby tez ma zółte, ale ja zaczelismy z obiadkami to konsystencja i kolor byly dziwnego koloru, ale juz ok.
Loliszko, a jakby non stop byly zielone to trzeba byloby isc do lekarza?

A ja w ogóle nie mam czasu na BB. Moje dziecko się tak popsuło że szok. Jak nie śpi i nie je to jest tylko łeeeeee i łeeeeee i łeeeeeee już nie wyrabiam a jeszcze sama jestem od miesiąca bo M na szkoleniu. Juz u lekarza byliśmy bo aż się boje że może coś mu naprawdę dolega. Lekarz mówi że wszystko oki, ja tez obserwuję i brzuszek oki objawy jakies przeziębienowe żadne, a on ciągle marudzi. Nic go nie interesuje, przewracanie ma daleko w pampku, zabawki i zabawy też. Ząbki już wyszły te pierwsze więc co ??? Nie mam sił już po prostu. Czasem to aż mi same łzy lecą bo nie mam siły już do niego.

moja ma kupki w kolorze obiadku :-D

Małgoś
przytulam, musisz sie trzymać kochana i wierzyć że w końcu Krzysiowi wszystko sie ustabilizuje...a może po prostu ma taki charakterek i już? najważniejsze że wg lekarzy jest zdrowy :tak: a z tym obracaniem to pamiętam jak któraś z dziewczyn pisała że wiele dzieci po 6 miesiącu jeszcze sie nie obraca i to nic niepokojącego

to mnie pocieszyłyscie z tymi kupkami bo ona zawsze miała takie ładne zółte a teraz zielone od tych dodatkowych posiłków.

mojej siostry córa od urodzenia miała zielone non-stop, a lekarz mówił ze taka jej uroda. Zdrowa babeczka rośnie, wiec się nie przejmują :-) U nas zielone się zdarzają, i zanim sciągnę pieluchę to już czuć że będzie zielona...

reklama
Do góry