reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Mona no to super że ją jutro obejrzy lekarz. Ściskamy kciuki za dzisiejsze usg ;-)
onesmile
Świat według Pafffcia
Dziewczyny, mam takie pytanko: czy wasze dzieciaki ssa kciuki w nocy w trakcie snu? Mojemu Pawlowi po ostatnim skoku odbilo i pol nocy ssie raz jedna, raz druga raczke. Je juz tylko raz o 3ciej rano, ale non stop budzi mnie ciumkaniem lapek. Potrafi tak ciumkac godzine, tyle ze przez sen. Butli nie chce, bo pare razy probowalam.
onesmile
Świat według Pafffcia
frogg - w dzien tez ciumka, ale w dzien moge to jakos kontrolowac i wyjmowac lapki z buzi, ale w nocy to masakra.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Onesmile mojej też ssawka sie ostatnio nasiliła. Ale u nas w ruchu jest smok - i to tylko w nocy. Ale zasysa przez sen prawie non stop, jak jej wypadnie to sie przebudza i płacze. A używacie smoczka? Bo jeśli nie to może dałoby sie przestawić Pawełka z paluszków na smoka. Ja sie wcześniej dowiadywałam co nieco o tym co robić bo moje młode już po porodzie zaczęło mi niedrapki zasysać. i mi pielęgniarki poleciły smoka bo on ma najlepszy kształt więc nie bedzie powodował wad budowy zgryzu no i w przyszłości łatwiej jest sie go pozbyć niż paluszków ;-)
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Qrcze, no wlasnie uzywamy smoka, ale Pawel wypluwa i laduje do buzi lapki :-(
Podziel się: