reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

o tym co nas gryzie,raduje ...czyli pogaduchy o wszystkim i o niczym!!!

Szmina jak mogłsbyś oddać tą mordkę, te oczy wpatrzone tylko w Ciebie i ten zawsze merdający ogon, i łep wciskający się pod rękę żeby go podrapać za uchem... słodki golduś - pomyśl jakim będzie wspaniałym przyjacielem dla Twojej kruszynki.

Jam mam sunię i nie oddam nigdy, nikomu. Jak dziecko będzie uczulone to znajdziemy rozwiązanie, z resztą bądź dobrej myśli może wcale nie będzie uczulone.

reklama
szmina nie martw się mój małżonek też ma alergię i to na wszystko pyłkowe...ostatnio robił testy i lekarz nie mógł uwierzyć że w takim wieku można mieć takie wyniki!Mamy tylko jeden plus nie mamy zwierzaków i nie będzie trzeba się rozstawać z pupilem...ale może wcale dzieciaki będą dzielne i pokażą tatusim że alergia to nie dla nich...

Szmina piesio wspanily :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogladalam ostnio taki program o alergi i tam pani doktor alergolog powiedzial, ze czesto przyczyna alergi to, to ze zyjemy w coraz sterylniejszych warunkach i 2 ciekawostka to zmiana podejscia do osob uczulonych na siersc zwierzat, ponoc wcale nie trzeba sie pozbywac zwierzaka :-) . Wiec twoja psina moze spac spokojnie :tak:

a dzisiaj calkiem inny temat-otoz my mamy psiaka i troche sie martwie zeby nasza dzidzia nie byla alergikiem bo teraz coraz wiecej dzzieci rodzi sie z alergia prawie na wszystko:szok: Moj mezus tez jest alergikiem ale na kurz domowy,pylki itp no i nastepny powod do niepokoju.Lekarka mowila ze to czy dzidzia bedzie uczulona mozna sprawdzic dopiero po narodzinach. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze bo nie chcialabym stanac przed dylematem-oddac komus psiaka czy nie!!!:-( Nie wyobrazam sobie zycia bez niego.Daje fotke to same zobaczycie ze nie da sie go nie kochac:-) :tak:

Witam postanowiłam się wtrącić:tak: Szmina ja jak miała się urodzić moja córeczka miałam ten sam problem z tym że miałam w domku pieska, kotka- które najbardziej uczulają i świnkę morską :-) I również bałam się że dzidzia będzie uczulona i że będzie trzeba zwierzaki oddać, jednak szybko się okazało że malutkiej nic nie dolegało i teraz są najwspanialszymi przyjacielami :-D:-D A lekarz mi powiedział że to dobrze że dziecko od małego ma zwierzaki w domku bo właśnie wtedy organizm walczy z tym ciałem obcym od narodzin i jest większe prawdopodobieństwo że nie będzie alergikiem :-):-):-) A więc głowa do góry na pewno u ciebie będzie podobnie:tak::tak::tak: Pozdrawiam

Szmina, ja mam w domu 2 pieski i nie wyobrazam sobie zebym musiala je oddac.
czasami ludzie sa uczuleni na siersc ale na wlasnego pupila jakos sie uodparniaja, nie wiem z czego to wynika, ale tak bywa.
Jestesmy z M dobrej mysli....wszystko bedzie dobrze.

DZIEWCZYNY wilkie dzieki za same pozytywne i mile slowa:-) uspokoilam sie troszke i mam ogromna nadzieje ze bedzie tak jak piszecie!!!Nie wyobrazam sobie ze mogloby byc inaczej:tak: :-) a ze psiak bedzie kochal nasza mala myszke to wiem na 1000% on uwielbia dzieci!!!

Szmina,
ja też mam psiaka. Jest z nami od 7 lat. Mój mąż jest alergikiem i jak miała się urodzić Ola to też zastanawialiśmy się czy dziecko nie przejmie alergii po tatusiu i czy nie będzie uczulona na sierść. Ola ma teraz cztery i pół roku, testy alergiczne wyszły ujemne, piesek mieszka dalej z nami i jest wierny jak nikt swojej małej Pani. Jak wieczorem Ola śpi to idzie do jej pokoju staje dwiema łapami na łóżku i sprawdza czy wszystko jest w porządku. Śliczny widok:tak: . Za chwilkę urodzi się nam drugie dziecki i nie wyobrażam sobie, żeby nasz jamnik miał się wyprowadzić. Potwierdzam to co było juz tu napisane. Dzieci naprawdę dobrze się wychowują w towarzystwie zwierzaków.

No same powiedzcie jak można oddać taką mordkę:

niki002ee5.jpg

reklama
Do góry