reklama
juust
Zaciekawiona BB
Kurcze wcześniej się powinnam przedstawić ale jakoś mi ten wątek umknął. Jestem Justyna, mam 27 lat i mieszkam w Częstochowie. Z Mężusiem jesteśmy po ślubie niecałe dwa latka (13.08.2005) a Tomuś jest naszym pierwszym dzieckiem (ale mamy nadzieję, że nie ostatnim :-) ). Tomek urodził się 21 listopada i dziś właśnie stuknęło Mu pół roczku . Całą ciąże pracowałam (w poniedziałek 20.11 prosto z pracy pojechałam na KTG i już zostałam w szpitalu) i od świąt znowu się męczę. Jetem ciężko powiedzieć kim? Na dyplomie wpisane magister technik wytwarzania. Praca sprowadza się do tego, że piszę doktorat o odlewaniu staliwa i męczę studentów na Politechnice Częstochowskiej. Ale chyba nie jestem taka zła. ;-)
Poza tym lubię czytać (szczególnie Grishama, Kinga itd...) a dla odprężenia wyszywam haft krzyżykowy (kiedyś znacznie więcej teraz Smykol nie pozwala za bardzo) . Witam wszystkie Listopadówki i żałuję że tak późno.:sick:
Poza tym lubię czytać (szczególnie Grishama, Kinga itd...) a dla odprężenia wyszywam haft krzyżykowy (kiedyś znacznie więcej teraz Smykol nie pozwala za bardzo) . Witam wszystkie Listopadówki i żałuję że tak późno.:sick:
M
maja33
Gość
Witaj serdecznie Juust:-)
Pola 30
Fan(ka)
Juust-świetnie, że do nas aktywnie dołączyłaś. Witamy:-)
juust
Zaciekawiona BB
Dziękujemy wszystkim za przywitanie, pozdrowienia i życzonka dla Tomka. Mam tylko nadzieję że będzie troszkę czasu żeby pogadać. ;-)
reklama
Patija
Mamusia Krecika i Lusi
Tutaj witamy nowe mamusie, więc witaj Bogno i Karolku!!!
Licze na to ze napiszesz nam cos więcej o sobie (najlepiej na tym wątku) i bedziesz sie udzielała często na forum i nie dołaczysz do grona mamus jednopostowych
Witam także Olge i Weronike:-) (chyba was przegapiłyśmy)
Licze na to ze napiszesz nam cos więcej o sobie (najlepiej na tym wątku) i bedziesz sie udzielała często na forum i nie dołaczysz do grona mamus jednopostowych
Witam także Olge i Weronike:-) (chyba was przegapiłyśmy)
Podziel się: