reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas

reklama
Kurcze wcześniej się powinnam przedstawić ale jakoś mi ten wątek umknął. Jestem Justyna, mam 27 lat i mieszkam w Częstochowie. Z Mężusiem jesteśmy po ślubie niecałe dwa latka (13.08.2005) a Tomuś jest naszym pierwszym dzieckiem (ale mamy nadzieję, że nie ostatnim :-) ). Tomek urodził się 21 listopada i dziś właśnie stuknęło Mu pół roczku :tak::tak::tak:. Całą ciąże pracowałam (w poniedziałek 20.11 prosto z pracy pojechałam na KTG i już zostałam w szpitalu) i od świąt znowu się męczę. Jetem ciężko powiedzieć kim? Na dyplomie wpisane magister technik wytwarzania. Praca sprowadza się do tego, że piszę doktorat o odlewaniu staliwa i męczę studentów na Politechnice Częstochowskiej. Ale chyba nie jestem taka zła. ;-)
Poza tym lubię czytać (szczególnie Grishama, Kinga itd...) a dla odprężenia wyszywam haft krzyżykowy (kiedyś znacznie więcej teraz Smykol nie pozwala za bardzo:no:) . Witam wszystkie Listopadówki i żałuję że tak późno.:sick:

tak, tak witamy, pozdrawiamy i zachęcamy do czestych odwiedzin. asynkowi życzymy stooooo laaaaat:-)

Dziękujemy wszystkim za przywitanie, pozdrowienia i życzonka dla Tomka. Mam tylko nadzieję że będzie troszkę czasu żeby pogadać. ;-)

reklama
Tutaj witamy nowe mamusie, więc witaj Bogno i Karolku!!!
Licze na to ze napiszesz nam cos więcej o sobie (najlepiej na tym wątku:tak:) i bedziesz sie udzielała często na forum i nie dołaczysz do grona mamus jednopostowych:-D
Witam także Olge i Weronike:-) (chyba was przegapiłyśmy:sorry:)

Do góry