reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

O nas

To się przedstawimy i My...
Mama Magda- lat 24 skończone w maju- tegoroczna absolwentka AM w Poznaniu wydział: fizjoterapia(pasjonatka terapii manualnej), od 26 grudnia 2004 szczesliwa zona a teraz i najszczesliwsza przyszla mama slicznej niuni- dziewczynki Sary Antoniny.
3 tyg temu sprzedalismy mieszkanko w Poznaniu i wrócilismy w rodzinne tereny mego meza- do Lublina ;D- jestem na etapie akomodacji i uczenia sie ulic z mapy.....choc moja mama zachwycona bo ona studiowałą w Lublinie- ja pochodze z podkarpacia- Dębica- tam teaz mieszka moja mam, która oszalała na wiesc o zostaniu babcia i cieszy sie ze blisko do nas bedzie miec....no ja tez- pomoc zawsze mile widziana ::)co jeszcze....uwielbiam sport i wszelaka aktywnosc- przez całe 5 lat studiów załowałam ze wybrałam AM a nie AWF....ale i tak jestem instruktorem aerobiku i pływania (to chyba w genach po tacie), ponadto zostałam zarazona podróżami poczawszy od gór po zagle przez mojego meza pasjonata (któremu brak sciezek rowerowych w Lublinie!)Na razie nie pracuje(otwieramy własny gabinet fizjoterapeutyczny z mezem) wiec k maja bym chciała wrócic do pracy...bo w domu bym zwariowała.... to tyle...serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy i ich dzidzie...i b. bym chciała dołączyc do grona listopadówek....pozwolicie??buziaki :p

reklama
Witaj Meggi fajnie poznac kolezanke po fachu tylko tyle ze jestem straszna negatka "terapii manualnej" usciski dla Ciebie i Brzuszka ::) ;D

witaj Meggi ja urodzilam sie blisko Lublina w Chelmie wiec czasem tam zagladam do rodzinki ;D ;D ;D, moze kiedys uda nam sie spotkac ;D

bardzo fajny ten watek super pomysl :)
wiec moze i ja ;)
mam na imie ewa i mam 25 lat to moja druga ciaza mam juz 5 letnia corcie paulinke ze swoja polowica jestem od 8 lat i dopiero w tym roku legalizujemy ze sie tak wyraze nasz zwiazek a konkretnie 15 wrzesnia o 16 mamy juz date jak dotad nie przeszkadzal mi brak papierka no ale drugie dziecko ::)
wyrazam sie o nim tu moj maz bo inne okreslenia mi nie podchodza ;)
mieszkamy z moim ojcem nie jest zle probowalismy mieszkac z tesciem ale nie moglam tam wytrzymac z dwojga zlego wole dom rodzinny
prawie piec lat temu stracilam mame zmarla a mirka mama zginela w wypadku jakies 15 lat temu wiec troszke brakuje nam babcinej pomocy jednak mam wspaniale babcie a prababcie paulinki ktore troszke ta tesknote rekompensuja :)
jak na razie siedze w domu i zajmuje sie naszym gniazdkiem ;D
lubie czytac ksiazki szczegolnie coelho lubie dobre kino niespecjalnie przepadam za gotowaniem i falszywymi ludzmi
to chyba tyle ... :laugh:
pozdrawiam

reklama
Do góry