reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<<O nas samych>>>

To kolej i na mnie:
Mam na imię Paulina mam 27 lat(13.08.1982- urodziłam się trzynastego w piątek),jestem ze Szczecina, z moim mężem Pawłem jesteśmy po ślubie 7 miesięcy, ale razem już 5 lat, mamy synka Patryka 3 lata i pieska spaniela o imieniu Peja, jak widać u Nas wszyscy na P i tradycja zostanie zachowana bo nasza druga dzidzia też otrzyma imię na tą literkę:-)

reklama
Ja mam na imię Asia, mam męża Rafała, mamy po (prawie) 29 lat - on obchodzi urodziny 26.11 a ja 14.12. Mieszkamy w Koninie. 25.11 minie 4 lata jak się znamy, a 29.11 trzy miesiące od ślubu:)
Czy jestem w ciąży to jeszcze nie wiem, czekam do terminu @ ale bardzo bym chciała:happy:

ja mam na imie Iza mieszkam w Tczewie mam33lata 11.12 skoncze 34 z mężem Kazikiem czekamy na nasza 2 pocieche chociaż to moja 3 ciąża synek ma 13 lat i ma na imia Daniel

Ostatnia edycja:
No to i ja się przedstawię:

Mam na imię Olga, prawie 27 lat, męża Darka lat tyle samo, syneczka Oliwierka 3 latka i 4 miesiące. Mieszkamy w Płocku, ja pochodzę w podwarszawskiego Legionowa. To moja druga ciąża i myślę że na dwójeczce dzieci poprzestaniemy:tak:;-)

To i ja się przedstawię :-) Mam na imię Anna, urodziłam się 19-09-1982, mam męża Włodzimierza, pracuję w Poznaniu, obecnie mieszkam w Szamotułach, ale już nie długo, bo przeprowadzamy się do mojego rodzinnego miasta Leszna i tam zamierzam urodzić nasze Małe Szczęście ;-)

hejka;-) ja tez mam na imię magda, mam 30 lat, pochodze z małopolski. mam synka jakuba 7 lat, a z marcinem jesteśmy od 4 lat i długo czekaliśmy na tą chwile która właśnie nadeszła:rofl2:

Hej, ja mam na imię Agnieszka (26.05.1978r.) czyli będę radosną 32-latką jak urodzę moje pierwsze, upragnione dzieciątko...Od prawie 3 lat jesteśmy razem z moim chłopakiem Pawłem (starszym ode mnie o 4 lata ale chyba młodszym duchem) i tyle też mieszkamy razem w Anglii....Z radością i niecierpliwością czekamy na nasze pierwsze Słoneczko
icon7.gif

Kolej i na mnie ;)

Nazywam się Kaśka, mam 31 lat, no chyba już bliżej do 32 ... ur. 30.04.1978. Mój mąż Jarek jest o rok ode mnie młodszy.
Małżeństwem jesteśmy od 10.06.2006 czyli już ponad dobre 3 lata!
Mieszkamy w Warszawie, mamy kotka o imieniu Gacek.

Uwielbiamy podróże (te dłuższe, dalsze ale i spontaniczne wypady weekendowe), uczymy się tańczyć salsę i fotografować ;)

Na dzidzię już trochę czekamy. Najpierw nie był to "ten" moment, potem było trochę trudno ale w końcu udało się i jesteśmy najszczęśliwszymi ludźmi na świecie!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkich! ja też się przedstawię.
Jestem Ola, 2 stycznia skończę 25 lat. Mam męża Rafała starszego o 4 lata. Oboje interesujemy się turystyka i też z tym wiąże się nasza praca, uwielbiamy zwierzęta mamy dwa koty i psa - spanielka (jestem chyba trzecią przyszłą mamusią która ma spanielka :)). Mieszkamy od roku w Łomiankach pod Warszawą i czekamy na naszego pierwszego maluszka.

Do góry