reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<<O nas samych>>>

Witaj badaicka, widzę, że jesteśmy w tym samy wieku (no ja miesiącami trochę starsza i dzidzie urodzę już po "zmianie kodu" a termin porodu mamy ten sam :-)

reklama
Czesc, czerwcowe mamusie. Ja i moj mezunio - Stefanek spodziewamy sie naszego pierwszego dzidziusia. Dotychczas nasza rodzinka sklada sie z nas + 2 futrzanych kotkow i nie mozemy sie doczekac az bedzie nas wiecej...Mieszkamy w Kent w Wielkiej Brytanii.

Witam. Aja chyba się tu nie wpisywałam jeszcze... :zawstydzona/y:
A więc jestem Eliza, ur.13.06.1988.
Mamusia Hani ur.27.10.2006
Mamusia Daniela ur.18.11.2007
No i mamy w drodze naszą trzecią dzidzie, płci jeszcze nie znamy, wkazdym badz razie bedzie to Mikołaj lub Lenka ;-)
Mój mąż Marcin jest z 10.06.1984r.
Mamy nadzieje że ta dzidzia urodzi sie własnie w czerwcu blisko naszych urodzinek,byłoby fajnie ;-)
Ja niegdzie nie pracuję siedze w domku i wychowuję dzieciaczki, gotuje obiadki, sprzatam (choć ostatnimi czasy malo mialam zapalu do tego :-D )
Pozdrawiam

To teraz ja coś o sobie.
Mam 26 lat, i to moja pierwsza (a może i ostatnia ciąża-bo nie wiem czy chce więcej dzieci, choć to jedno jest bardzo chciane)
Z wykształcenia jestem pedagogiem resocjalizacyjnym, ale pracuje w ośrodku pomocy społecznej, przyznaje świadczenia rodzinne i becikowe :)
Mieszkam 45km od warszawy pod Grójcem.

A gdzie dokładniej? ja mam 11km do Grójca a do Wawy 60km :-D

Witam Czerwcowe Mamusie...
<<<Nowa Jestem>>>
Mam na Imię Paulina i mieszkam w Słoszewach < Kolo Brodnicy>
Spodziewam sie podobnie jak i Wy potomstwa na Czerwca:-)
Hm...
Pozdrwiam:)

Przedstawię się i ja
Mam na imię Kasia, lat 28
Mama 15 miesięcznej Joasi a teraz spodziewamy się drugiego maluszka
Mieszkamy w Krakowie

reklama
A ja mam na imię Ewa 25.01 kończę 20 lat:) (jutro;) spodziewam sie bliźniąt(jedno z nich ma być synkiem) Mieszkam w podlaskim (Augustów)

Do góry