reklama
M
marzycielka
Gość
Witam wszystkich. Nazywam się Kasia i mam 30 lat. To będzie moje pierwsze dziecko. Pierwsze i strasznie wytęsknione:-)
Witam jeszcze raz imienniczkę:-)
Też jest to moja pierwsza ciąża
Żania7
mama kochanych urwisków
cześć pisałam już na grudniówkach w innym dziale ale jeszcze raz napisze mam na imię Żaneta mam córcie Maje która niebawem skończy roczek a teraz postaraliśmy sie o rodzeństwo dla niej. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do waszego grona;-)
Kluliczek
Babka z laską
Ja wprawdzie korzystam z Waszej goscinności z powodu pustek na styczniówkach, ale grzecznie jest się przedstawić .
nazywam się Agata, mam rocznikowo 27 lat, jestem mamą majowego Janka (rówiesnika Mai i Amelki), o synka staralismy sie 1,5 roku, o groszka od 27 gudnia 2008 roku. Wstępnie termin wypada mi na 2-5 stycznia.
nazywam się Agata, mam rocznikowo 27 lat, jestem mamą majowego Janka (rówiesnika Mai i Amelki), o synka staralismy sie 1,5 roku, o groszka od 27 gudnia 2008 roku. Wstępnie termin wypada mi na 2-5 stycznia.
Żania7
mama kochanych urwisków
czesc Kluliczku;-)
M
marzycielka
Gość
Cześć Słoneczka;-)
madzia1225
Wdrożona(y)
Hej! Nazywam się Magda:-) Zostanę grudniwą mama 2008:-)Będzie to moje pierwsze dziecko:-)Juz nie moge sie doczekac...;-)
Jestem z Torunia i uczę sie w Technikum
No to jestem najmłodsza chyba tu bo mam 17 lat:-)
Mam nadzieje ze jakis kontakt zlapiemy...
Pozdrawiam
I zycze szczescia wszystkim przyszlym mama
Jestem z Torunia i uczę sie w Technikum
No to jestem najmłodsza chyba tu bo mam 17 lat:-)
Mam nadzieje ze jakis kontakt zlapiemy...
Pozdrawiam
I zycze szczescia wszystkim przyszlym mama
reklama
Podziel się: