reklama
Dokladnie, chcesz pomóc a tu jeszcze gorzej..
Na Neocate o wiele lepiej, od piątku ma tylko zrywy płaczu ale to przez to że miała szczepienia w piątek :/ i póki co nadal ja jeszcze trzyma :/
Plus ja sobie wkręcam że żeby jej idą, ale pediatra mówiła że nie :/ tyle że ja tam coś widzę :/
Na Neocate o wiele lepiej, od piątku ma tylko zrywy płaczu ale to przez to że miała szczepienia w piątek :/ i póki co nadal ja jeszcze trzyma :/
Plus ja sobie wkręcam że żeby jej idą, ale pediatra mówiła że nie :/ tyle że ja tam coś widzę :/
Swoją drogą jaką to krzywdę można dziecku też wyrządzić nieświadomie... przechodzisz na nutramigen i myślisz powinno byc ok a tak nie jest dobrze, że mojemu synkowi nic złego po nutramigenie sie nie działo.
Lekarz mówi dziąsła takie..a ja nadal swoje że żeby idą hehe
Przy pierwszym synu też widziałam zęby już w wieku 2 miesięcy a wyszedł pierwszy jak miał 8 także nigdy nic nie wiadomo
Lekarz mówi dziąsła takie..a ja nadal swoje że żeby idą hehe
Młodszy syn jeszcze nie ma ani jednego zęba, ma prawie 5 i pół miesiąca. Przy starszym na kilka dni przed przecieciem zabka przez dziąsła widac było białe kreseczki i dziaslo bylo nie tyle opuchnięte co delikatnie sine.
Podziel się: