reklama
Ja polecam Krynicę - rodziłam tam 2 razy, 2013 i 2011. Słyszałam też dużo dobrych opinii o Roztoce. Podobno robią tam znieczulenie. W Krynicy jest tylko gaz rozwesalający i to jak poprosisz zaraz przy przyjściu. Ja rodziłam bez i też dobrze było. Powodzenia
cześć dziewczyny, jak macie fb to mogę prosić o głosik Michalina (Paulina Szyszka) | Prace konkursowe | Atelier Ostaszewska
pozdrawiam i dziękuję:-)
pozdrawiam i dziękuję:-)
Witam,
Mam wielką prośbę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej.
NOWY SĄCZ. Sytuacja kobiet na rynku pracy po urodzeniu dziecka - ankieta z Ankietka.pl
Interesują mnie odpowiedzi kobiet z Nowego Sącza, które w latach 2009-2013 urodziły dziecko i z tego powodu zawiesiły swoją działalność zawodową (czyli były zatrudnione w czasie ciąży, a po porodzie skorzystały z urlopu macierzyńskiego/wychowawczego lub całkowicie zrezygnowały z pracy).
Z góry dziękuję za pomoc
Mam wielką prośbę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej.
NOWY SĄCZ. Sytuacja kobiet na rynku pracy po urodzeniu dziecka - ankieta z Ankietka.pl
Interesują mnie odpowiedzi kobiet z Nowego Sącza, które w latach 2009-2013 urodziły dziecko i z tego powodu zawiesiły swoją działalność zawodową (czyli były zatrudnione w czasie ciąży, a po porodzie skorzystały z urlopu macierzyńskiego/wychowawczego lub całkowicie zrezygnowały z pracy).
Z góry dziękuję za pomoc
Ostatnia edycja:
zawiszka
Aktywna w BB
Puk puk czy ktoś odwiedza ten wątek?
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam nowe sadeczanki i wszystkie pozdrawiam. zagladac zagladamy ale jakos Sacz nie moze sie zintegrowac
reklama