reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Ja studiowałam na AP ale w Sączu zaocznie pedagogikę społeczno-opiekuńczą. Obecnie jestem na uzupełniających w WS Filozof.-pedagog. "Ignatianum" na tym samym kierunku :tak:

reklama
Ja studiuje socjologie na AGH, za to Monika pedagogike - praca sojalna.
Kurcze ale dziś nie chce mi się pracowac - mam niesamowitego lenia a pracy dużo...ojojoj!Pozdrawiam cieplutko Buziaczki

Hej!
Ja pracuje w GCI. Fajna praca ale masa roboty - z tym ze ja uwielbiam pracowac z ludźmi.
Widze, że chcecie mieć dzidziusia - zycze powodzenia - taka mała istotka to wspaniała sprawa - tyle radości, ah nie da się tego opisać.
Nie pisałam tak długo bo nie miałam zabardzo dostępu do netu - coś mi się wieszał komputer. Pozdrawiam serdecznie Ciebie, Twojego męża i cały Nowy Sącz.Buziaczki:-)

Dzieki Ewuniu, przepraszam ale nie bardzo wiem co to GCI :no: Tak o dzidzie się staramy ale coś nam to nie wychodzi. A Ty masz jakieś dzieci? Ja kocham dzieciaczki. teraz opiekuje się 17-miesięczną dziewczynką. Jest superowa ale czasmi jest mi smutno, że to nie moja dzidzia :confused: Może się doczekam kiedyś.
Buziaki i pozdrowienia od całego Nowego Sącza :-)

Ja tez z Nowego Sacza jestem, mieszkam tu od ponad dwóch lat
Od 11 września 2004 jestem mezatką a od 15 sierpnia 2006 mamusią Antosia :)

Cześć!
JustaS witaj w wątku małopolsanek :-) miło nam ze ktoś do nas dołaczył. Uściski dla Antosia. Ja też mam synka ale troszke starszego - ma już roczek- straszny z niego łobuziak. Dawno nie pisałam ale jakoś ciężko mi ostatnio znaleźć chwilkę zeby posiedzieć przy komputerze.
Pozdrawiam
Buziaczki. Miłej nocki

czesc dziewczynki:-) ja tez jestem z Nowego Sącza od urodzenia:-) pozdrawiam was wszystkie nowosądeczanki:-) jestem na forum od niedawna ale widze ze i znajomych pare;-)

reklama
Witam Was!!!! Miło, że do nas zajrzałyście :tak: A juz myslałam, że Nowy Sącz jest mały :-D Jest nas tutaj narazie 4 i jak narazie wszystkie mają maleńkie dzieciaczki (oprócz mnie) :-) Super :-)
Pozdrawiam Was. Napiszcie coś więcej o sobie ;-)

Do góry