Kaala
Fanka BB :)
Ja nie dostałam nic robię za miskę ryżuJa moja podwyżkę wydałam na leki na anginę
Pewnie w kwietniu będzie wyrównanie to akurat na wizytę i badania będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie dostałam nic robię za miskę ryżuJa moja podwyżkę wydałam na leki na anginę
już się śmiałam, że w pt dostałam info o podwyżce, a w niedziele wydałam prawie połowę na suplezawsze to jednak hajs do ręki. Bedzie na kartony testów
Mam podobnie kochanaja musze sobie kupić torebke, bo mi się rozwaliła. Nie to, ze teraz mnie nie stać, ale łatwiej będzie xD
Ja jestem z tych ludzi co mają 1 torebkę i chodzą w niej aż się nie rozwali
No i jedną elegancką
W ogóle nienawidze ubrań kupować i mało przywiązuję do nich wagę, aby było dla mnie łądne i wygodne, a jakieś 'stylizacje' to nie moja bajka
No jak najzwyklejszy, wegetariański przecież jestCo powiecie na temat twgo kwasu foliowego ? To taki najzyklejszy co nie ?
Tez należę do teamu jedna torebkaMam podobnie kochana
A ja dziś miałam suple zamawiać ,akurat nie będę potrzebne już staremu obecne . A moja pregna jak się skończy to zmienię ,jeszcze nie wiem na cojuż się śmiałam, że w pt dostałam info o podwyżce, a w niedziele wydałam prawie połowę na suple
heheheh a co to za roznica ;p kuwa gubie litery ostatnio i to strasznieNo jak najzwyklejszy, wegetariański przecież jest
mi kiedys dziewczyny powiedzialy ze samo AMH o niczym nie swiadczyMam wyniki amh. Mam 26 lat także w granicy się nie mieszczę. Co Wy myślicie o tym?
Dosyć niski wynik ale szansa na ciążę jest z takim AMH. Ja aktualnie mam ok 0,6ng.Mam wyniki amh. Mam 26 lat także w granicy się nie mieszczę. Co Wy myślicie o tym?