królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
W łóżku dłużej?
No tak, zamiast o 6 lub 5 biec do lazienki na złamanie karku sikać.... to nie będzie po co tzn do 7 max
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W łóżku dłużej?
Woow przyrost taki że bym się nie zdziwiła jakby więcej bombelków tam się rozgościłoMam wyniki ostatnio beta 61.20 i progesteron 32.44
Też o tym pomyślałam .Woow przyrost taki że bym się nie zdziwiła jakby więcej bombelków tam się rozgościło
Woow przyrost taki że bym się nie zdziwiła jakby więcej bombelków tam się rozgościło
Haha raczej nie endo cienkie to jedno dobrze, że tam się wgryzłoTeż o tym pomyślałam .
Wszystko jest możliwe i Ty dobrze o tym wiesz .Haha raczej nie endo cienkie to jedno dobrze, że tam się wgryzło
No dlatego jedno się wgryzło jak Reksio w szynkęWszystko jest możliwe i Ty dobrze o tym wiesz .
Ja chce potem go zobaczyć . Podziwiam bo ja to kompletnie nie umiem takich rzeczyCzy mamy tu kogoś kto robi swetry na szydełku? Mój terapeutyczny sweter do kolan zaczyna być kamizelka, ale nie mam pojęcia jak się wziąć za dekolt, a rękawy to czarna magia, pomoooocyyyyy!
ja właśnie też nie raz zrobiłam szalikJa chce potem go zobaczyć . Podziwiam bo ja to kompletnie nie umiem takich rzeczy
Mnie proszę nie podejrzewać o takie rzeczy, ja ledwo guzik przyszyjeCzy mamy tu kogoś kto robi swetry na szydełku? Mój terapeutyczny sweter do kolan zaczyna być kamizelka, ale nie mam pojęcia jak się wziąć za dekolt, a rękawy to czarna magia, pomoooocyyyyy!