Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mówiłaś! Zaraz wysyłam pocztex kurier z zupa pomidorowa na rosole !od wczoraj wieczorem chce
No i cudowny mążPrzyszedł mąż, zobaczył że płaczę, powiedziałam mu o co chodzi, to powiedział, że jestem dziwna i jak mu napisze co ma kupić, to mi kupi wracając z treningu
A kotleta mielonego z indyka też chcesz Właśnie zrem z frytkami z paczki i popijam colą. Na tą implementacjePrzyszedł mąż, zobaczył że płaczę, powiedziałam mu o co chodzi, to powiedział, że jestem dziwna i jak mu napisze co ma kupić, to mi kupi wracając z treningu
Ja tak czasem też mamWiecie co trochę się martwię jestem po owu (chyba) już czwarty dzień odczuwam jajnik dziś Zaczęło mnie boleć podbrzusze tak jak na @ nigdy tak nie miałam co myślicie?
Ja czekam właśnie na męża jak wróci z pracyJak cisza, wszystkie się sekszą czy co
Nie pomagasz a już myślałam że się zagnieżdżaJa tak czasem też mam
Ulala będzie się działoJa czekam właśnie na męża jak wróci z pracy
Na pewno się zagnieżdżaNie pomagasz a już myślałam że się zagnieżdża