królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Na to akurat jeszcze czas.sikam, ale bez efektu, którym się można pochwalić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na to akurat jeszcze czas.sikam, ale bez efektu, którym się można pochwalić
tak, co prawda jeszcze nie sikałam dziś, ale wczoraj o 7 rano beta <0,1, więc na wysikanie czegoś dzisiaj raczej nie ma jeszcze szans zapewne
Jeszcze wcześnieU mnie 8/9 dpo dzisiaj i tez dupa
jeszcze kilka dni na sikanie jestU mnie 8/9 dpo dzisiaj i tez dupa
Powiedzcie mi czy tylko ja jestem na tyle walnięta, że np budzę się o 2/3 w nocy i robie test bo mocz nie jest rozcieńczony i stoję taka nieprzytomna w tej łazience
Szalone , chociaż nic nie mówię, bo jak moje zaczną mieć sens pewnie to samo będzieNie tylko w ostatnim cyklu robiłam o 4
Pięknie!o tak. Owulacje ręcznie w końcu przesunęłam, bo już mnie zaczęła denerwować ta oznaczona przez flo
No niektórzy to mówią, że ciąża to chorobaTak o 7.15 mam badanie . A wykres no właściwie to sobie temp. Wskoczyła i pierwsze moja myśl, będę chora
Dobra... a jakie badania są w IV etapie? Albo nawet V jeśli maszProszę
a niektórzy mieli na 9 ale siedzą od 7Ale na ostatnim usg było już poniżej.
Bosze żałuję już, że przyjechałam do tej przychodni , co mnie pokusiło. Babcie które przecież spieszę się najbardziej i zapisani na rzepkomo na 7,ja mówię, że nie ma żadnych zapisów godzinowych bo wczoraj mi mówiono między 7.15 a 9.30,nie oni są zapisani na 7,potem druga że może zależy jakie badania bo ona na tarczycę, a ja mówię No widzi pani bo ja też . Jakby mogli to by pobili mnie tu bo im się spieszy pewnie do pracy . I już wymysły, że pewnie oni mają lepiej bo na 7 mieli Sms, a ja miałam 7.15 pewnie pp nich wszystkich
Dobra... a jakie badania są w IV etapie? Albo nawet V jeśli masz