Nasturtium
Fanka BB :)
patrzysz na mnie z góry młoda damo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
patrzysz na mnie z góry młoda damo
Chyba jestem jedyną osobą, która nie znosi wanny kąpię się w niej mooooze raz w roku, kładę się i po 5 min już się nudzę, nie wiem co tam ludzie robią tyle czasu u nas mąż walczył o wannę, ja jestem team prysznic, dlatego stanęło na wannie z dużym parawanem prysznicowym nie wyobrażam sobie codziennie kapać się w wannieTymczasem ja czytająca forum z wanny...
no to łatwiej kupić i wstawić do domu niż wannęWłaśnie miałam napisać, że wanna wanną, ale na ten moment to brakuje mi tylko proseczjo i fondue czekoladowego do ananasa.
masz jaimoj małż. Ja kiedyś mogłam wylegiwać się codziennie. Uznaje, że to taka chwila dla siebie może dlatego rzadziej już się kąpieChyba jestem jedyną osobą, która nie znosi wanny kąpię się w niej mooooze raz w roku, kładę się i po 5 min już się nudzę, nie wiem co tam ludzie robią tyle czasu u nas mąż walczył o wannę, ja jestem team prysznic, dlatego stanęło na wannie z dużym parawanem prysznicowym nie wyobrażam sobie codziennie kapać się w wannie
Ja też jak miałam to korzystałam średnio raz na dwa lata, ale jak nie mam to inaczej.Chyba jestem jedyną osobą, która nie znosi wanny kąpię się w niej mooooze raz w roku, kładę się i po 5 min już się nudzę, nie wiem co tam ludzie robią tyle czasu u nas mąż walczył o wannę, ja jestem team prysznic, dlatego stanęło na wannie z dużym parawanem prysznicowym nie wyobrażam sobie codziennie kapać się w wannie
Jezu xD to jak my z mężem seksimy się to pies zawsze musi być gdzieś w pobliżu - czasem patrzy na nas z taką miną "co wy odpi*dalacie?" A czasem robi taka mine "Boże, skończcie już nie mogę patrzeć na ten wasz seks" No a my skrępowani jesteśmyja w sobote kąpałam się z mężem i piłam w wannie whisky. Oczywiście kot też musiał mieć swoje krzesło obok wanny.
Widać kreseczkeWiem, że się nie powinno rozbierać testów, ale no jakosc na zdjeciu fatalna a na zywo widoczna
Oj widać coś widaćWiem, że się nie powinno rozbierać testów, ale no jakosc na zdjeciu fatalna a na zywo widoczna