reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
To może owu już była tylko testy by nie chwyciły?
Który dc ?
13dc, więc w sumie jeszcze jest czas, owu zwykle mam tak 14/15/16dc. Nie sądzę, żeby była wcześniej.
A śluz mam mega ultra płodny i dużo. Myślę, czy dziś się wstrzymać ze staraniami, żeby żołnierze byli zregenerowanie (bo wczoraj było), czy działać dziś i po jutrze

13dc, więc w sumie jeszcze jest czas, owu zwykle mam tak 14/15/16dc. Nie sądzę, żeby była wcześniej.
A śluz mam mega ultra płodny i dużo. Myślę, czy dziś się wstrzymać ze staraniami, żeby żołnierze byli zregenerowanie (bo wczoraj było), czy działać dziś i po jutrze
Mogło sie coś poprzesuwać. u mnie jak tak się dzieje to testuje 2x a nawet 3 🤭wiec jeżeli masz na tyle testów i chęci to spróbuj.
No jeżeli jest problem z nasieniem to może się wstrzymać do jutra , chyba ze jest ochota to działać

Ja bym chciala mega zeby mi się przesunelo w tym cyklu. Ale szanse mam marne zeby sie wstrzelić, najwcześniej mialam owu w 12dc, najpóźniej w 16.

Mogło sie coś poprzesuwać. u mnie jak tak się dzieje to testuje 2x a nawet 3 🤭wiec jeżeli masz na tyle testów i chęci to spróbuj.
No jeżeli jest problem z nasieniem to może się wstrzymać do jutra , chyba ze jest ochota to działać
ja testuje też czasem 3 razy dziennie jak już widzę, ze coś się dzieje. Może jeszcze dziś zrobię jakiś, ale z kolei piłam sporo wody, zobaczymy

Ja bym chciala mega zeby mi się przesunelo w tym cyklu. Ale szanse mam marne zeby sie wstrzelić, najwcześniej mialam owu w 12dc, najpóźniej w 16.
ej a nie powtarzałaś testu? Ten babyboom był biały? Bo ja na tym zdjęciu co wstawiłąś widzę jakiś cień, ale może kwestia zdjęcia.
Oczywiście nie chcę nic nakręcać czy coś

reklama
Do góry