Calineczka92
Fanka BB :)
no ja zaraz też zrobię, po clo powinno niby szybciejzobaczymy, będę robić dalej.
Ja i tak te testy traktuje bardzo poglądowo, nie opieram jakoś mocno na nich swoich starań.
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja zaraz też zrobię, po clo powinno niby szybciejzobaczymy, będę robić dalej.
Ja i tak te testy traktuje bardzo poglądowo, nie opieram jakoś mocno na nich swoich starań.
To może owu już była tylko testy by nie chwyciły?kurde owulaki blade, jak w 10dc. Trochę zaczęły ciemnieć wvześniej a teraz już blade. Ciekawe.
13dc, więc w sumie jeszcze jest czas, owu zwykle mam tak 14/15/16dc. Nie sądzę, żeby była wcześniej.To może owu już była tylko testy by nie chwyciły?
Który dc ?
Mogło sie coś poprzesuwać. u mnie jak tak się dzieje to testuje 2x a nawet 313dc, więc w sumie jeszcze jest czas, owu zwykle mam tak 14/15/16dc. Nie sądzę, żeby była wcześniej.
A śluz mam mega ultra płodny i dużo. Myślę, czy dziś się wstrzymać ze staraniami, żeby żołnierze byli zregenerowanie (bo wczoraj było), czy działać dziś i po jutrze
Ja bym chciala mega zeby mi się przesunelo w tym cyklu. Ale szanse mam marne zeby sie wstrzelić, najwcześniej mialam owu w 12dc, najpóźniej w 16.13dc, więc w sumie jeszcze jest czas, owu zwykle mam tak 14/15/16dc. Nie sądzę, żeby była wcześniej.
A śluz mam mega ultra płodny i dużo. Myślę, czy dziś się wstrzymać ze staraniami, żeby żołnierze byli zregenerowanie (bo wczoraj było), czy działać dziś i po jutrze
Trzymam kciuki żeby się przesunęło !Ja bym chciala mega zeby mi się przesunelo w tym cyklu. Ale szanse mam marne zeby sie wstrzelić, najwcześniej mialam owu w 12dc, najpóźniej w 16.
ja testuje też czasem 3 razy dziennie jak już widzę, ze coś się dzieje. Może jeszcze dziś zrobię jakiś, ale z kolei piłam sporo wody, zobaczymyMogło sie coś poprzesuwać. u mnie jak tak się dzieje to testuje 2x a nawet 3wiec jeżeli masz na tyle testów i chęci to spróbuj.
No jeżeli jest problem z nasieniem to może się wstrzymać do jutra , chyba ze jest ochota to działać
ej a nie powtarzałaś testu? Ten babyboom był biały? Bo ja na tym zdjęciu co wstawiłąś widzę jakiś cień, ale może kwestia zdjęcia.Ja bym chciala mega zeby mi się przesunelo w tym cyklu. Ale szanse mam marne zeby sie wstrzelić, najwcześniej mialam owu w 12dc, najpóźniej w 16.
Loo serio? Ja nic nie widziałam...ej a nie powtarzałaś testu? Ten babyboom był biały? Bo ja na tym zdjęciu co wstawiłąś widzę jakiś cień, ale może kwestia zdjęcia.
Oczywiście nie chcę nic nakręcać czy coś
po prostu lekarz zaproponował clo, bo po nim jest więcej dominujących pęcherzyków, a po aromku 1. I więcej pęcherzyków może zwiększyć szansę na ciążęA dlaczego zmieniasz na clo? Aromek za mało stymulował? Mało pęcherzyków to powód? Nie wyłaniał się dominujący?