reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilkę. Wpadłam zobaczyć, co u @lady_in_blue.

@lady_in_blue , yes, yes, yes! I wiem, że to dopiero początek, ale Twoje testy i wyniki bety bardzo mnie ucieszyły😗.

Happy Daniel Bryan GIF by WWE

reklama
Nie chce cię martwic ale Ja miałam tak teraz przed @ piersi ciężkie obolałe że dotknąć ich nie mogłam 🙈 i zawsze miałam jak w zegarku 28 dni cykle. W zeszłym miesiącu 30 dni a teraz 27. Dzień dwa przed też mam trochę śluzu z krwią 🤦‍♀️ ciężko odróżnić objawy ciążowe od @. Sama co miesiąc bacznie obseruje swoje ciało. Ale trzymam kciuki żeby to nie było na @ 💚

Ja tez, z tymi piersiami tak, az gdzies myśl kielkowala a moze ovu pozniej stąd test negatywny, ale potem rozsądek mowil, temperatura spadla, będzie @ ...
no i nadal mam bolesne piersi i @ w najlepsze a cieszę się ze tym razem mam bez wstępnych plamien. Ostatnie 3 cykle mialam po 3 dni i 2 plamienia przed @.
Ale kazda z nas jest inna i nigdy nic nie wiadomo.

Ostatnia edycja:
Ale te z ekspresu to nawet 5 kaw to zaledwie 550 ml w sumie to tak na prawdę 2 dobre kawy🤣😁 tak sobie tłumaczę- kocham kawę.
Ja też kocham kawę. Jak zaszłam w ciążę to był czas że piłam 3-4 kawy z ekspresu, takie mielone z ziaren. No i niewiedzac o ciąży piłam tak jeszcze przez jakiś czas (dowiedziałam się jakoś w 6 tygodniu). I co najlepsze: ograniczyłam to picie kawy a potem mnie od niej odrzuciło prawie do końca połogu 🙃

Część z Was nie zagląda na Staraczki a ja się zapisałam na testowanie więc tutaj też wklejam ;)

Dziękujemy za cierpliwość i kciuki <3

Robiłam testy od 2dpt, 4dpt był biały - wieczorem zaczął mnie boleć brzuch. Nastrój mieliśmy wisielczy... Nie mogłam spać, o 4 w nocy zrobiłam test, na którym był jakiś cień. Widoczny tylko pod kątem ale generalnie ja w życiu nie miałam cienia na teście. O 7 zrobiłam kolejny test, znowu taki cień - Stary też to widział. Na zdjęciu nie widać nic. Pojechałam o 15 na betę, żeby chociaż wyłapać biochem.

Wynik bety 5dpt:

Zobacz załącznik 1481410

Zaczęło się nerwowe oczekiwanie, głównie leżenie, magnez i Nospa.

Dzisiaj 7dpt:

Zobacz załącznik 1481411

Przyrost:

Zobacz załącznik 1481412

Testy z dzisiaj (wszystkie o czułości 10):

Zobacz załącznik 1481413

Jeszcze różnie może być ale ryczymy ze szczęścia i cieszymy się, że mamy już tyle <3.

Mandarynka się urządza <3

PS Zobaczcie jakie blade testy a jaka beta ;) Dla tych co się sugerują bladością testu :p...
Pięknie 🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕😍😍😍😍😍🌈🌈🌈🌈🌈🌈🍀🍀🍀🍀🌈🌈🌈🤞🤞🤞 Mandarynko urządzaj się na pełne relaksacyjne 9 miesięcy u Mamy.

reklama
Do góry