reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
poprosze na 10 stycznia 😀
choć u mnie pewnie ciulnia z patatajem w tym cyklu, bo 3 dzień po owu mam to plemienie. Niby naczytalam się coś tam, że może to być spowodowane owulacja i spadkiem poziomu estrogenów, no ale nigdy plamien w czasie owu nie miałam, także ten..
Ale brałaś ovi? Bo mi doktorek powiedział, że krwawienie krótko po zastrzyku może być jego skutkiem ubocznym, właśnie przez gwałtowny spadek. Z tym, że jeśli dobrze go zrozumiałam, krwawienie miało być jednodniowe.

Ale brałaś ovi? Bo mi doktorek powiedział, że krwawienie krótko po zastrzyku może być jego skutkiem ubocznym, właśnie przez gwałtowny spadek. Z tym, że jeśli dobrze go zrozumiałam, krwawienie miało być jednodniowe.
u mnie dzisiaj 4 dzień plamienia, ale widzę,bez się kończy na szczęście.
I tak, brałam ovi i dostałam plamienia dzień po zastrzyku

Aromek, czyli letrozol. Ale w przyszłym cyklu zmieniam na clo, bo po nim jest więcej pęcherzyków, z tym że wzrasta ryzyko cp, no i cytrynian klomifenu bardziej uposledza endo. Ja tam nigdy problemów z Endo nią miałam, także jak mi ubedzie nawet 4 mm, to nadal będzie spoko
Aha rozumiem, no właśnie coś o endo slyszłam. Dużo dziewczyn sobie tego aromka chwaliło bardziej niż clo. No ja niby słabe miałam w zeszłym mce, a tak to mówili, że okej, więc zobaczę jak będzie.

reklama
Do góry