reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
hej co tam, zadnych nowosci w malych brzuszkach??

U nas ostatnio maly chetnie je kaszki lyzeczka. Ostatnie kilka dni nawet przed snem mu takie daje bo przemycam mu wtedy syropki i wit C bo kaszle a tak to pluje i odwraca glowe.

Kaszki kupuje Bobovity. Bardzo smakuje malemu mleczna kaszka manna i taka mleczno-pszenna. Daje tez mleczno-ryzowo-kukurydziana pyszne sniadanko. A dzis kupilam jszcze mleczno0ryzowa bo dawno nie jadl.

Poza tym moj maly uwielbia owocei ostatnio chetniej je zupki domowe. Dzis babcia mu dala szklanke zupki i szklanke zmiksowanych owocow :szok::szok:. Moj maly glodomorek

Nowością w brzuszku mojego maluszka ostatnio był czosnek. Chciałam sprawdzić, czy z kubkami smakowymi mojego dziecka wszystko w porządku. Dawałam mu sok z cytryny, a on się nie krzywił nic a nic. Więc wygniotłam troszkę czosnku ( za namową jednej mądrej osoby) i dałam mu ociupinkę posmakować. I już wiem! Czuje smaki.
Głupia mamuśka:rofl2::rofl2::szok::szok:;-);-);-)

Asiacur ale dlaczego głupia?? Mój młody już od bardzo dawna je czosnek. I nic mu nie jest:tak::tak::tak::tak: A nawet lubi potrawy z nim:tak::tak::tak:

Moja tez juz je praktycznie wszystko, to co my... no nie jako glowne dania dla niej, ale probuje praktycznie wszystkiego (z czosnkiem, czy cebula tez, chociaz na surowo nie dawalam;))

a pablo dziś dostał nowego gerbera z fioletowym wieczkiem..królik z ziemniakami w szpinakowym sosie i było wielkie plucie...bleeee nie smakowało mu

Julka też próbuje wszystkiego no chyba że się chowamy z jedzeniem. Taka żyrta jest skubana... :-D wczoraj jadła z tatusiem żołądki drobiowe :baffled::baffled: bleee...
Jak nas widzi z jedzeniem to woła "da" a jak się zapytam "co dać" to ona od razu "am" :-D:-D:-D jakie te nasze małolaty cwane... albo od razu krzyczy "am!!!" i nie ma dyskusji.
No i dostała na spróbowanie danonka. Smakował baaardzo. Jak ja jem Danio to też mnie objada... :-D:-D:-D

reklama
Julka też próbuje wszystkiego no chyba że się chowamy z jedzeniem. Taka żyrta jest skubana... :-D wczoraj jadła z tatusiem żołądki drobiowe :baffled::baffled: bleee...
Jak nas widzi z jedzeniem to woła "da" a jak się zapytam "co dać" to ona od razu "am" :-D:-D:-D jakie te nasze małolaty cwane... albo od razu krzyczy "am!!!" i nie ma dyskusji.
No i dostała na spróbowanie danonka. Smakował baaardzo. Jak ja jem Danio to też mnie objada... :-D:-D:-D
no własnie zawsze jak widza jedzenie to am i moja to sie patrzy i czasem T nie wie o co chodzi a ona na niego krzyczy hihihihiihi

Do góry